Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕπαγγελματίες από τον χώρο του τουρισμού στο Semiramis

Επαγγελματίες από τον χώρο του τουρισμού στο Semiramis

Επαγγελματίες από τον χώρο του τουρισμού υποδέχτηκε πριν λίγες μέρες το ξενοδοχείο Semiramis, με αφορμή την συμπλήρωσητου πρώτου χρόνου επιτυχούς λειτουργίας του. Τα στελέχη του Semiramis ξενάγησαν τους προσκεκλημένους τους, […]

Επαγγελματίες από τον χώρο του τουρισμού υποδέχτηκε πριν λίγες μέρες το ξενοδοχείο Semiramis, με αφορμή την συμπλήρωση<...>του πρώτου χρόνου επιτυχούς λειτουργίας του. Τα στελέχη του Semiramis ξενάγησαν τους προσκεκλημένους τους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια ιδέα από την ψηφιακή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου φέρει την αποκλειστική υπογραφή του παγκοσμίου κύρους σχεδιαστή βιομηχανικών προϊόντων Karim Rashid, ενώ σύμφωνα με το όραμα και τη γνώση του ιδιοκτήτη του, κ. Δάκη Ιωάννου, “ολοκλήρωσε με επιτυχία έναν χρόνο λειτουργίας, κατορθώνοντας να ανατρέψει τα δεδομένα αναφορικά με τους ξενοδοχειακούς χώρους”.

Παρά τον ένα μόλις χρόνο λειτουργίας του, το Semiramis κατόρθωσε να συγκεντρώσει το διεθνές ενδιαφέρον και σημαντικές διακρίσεις, όπως την επιλογή του από το Conde Nast Traveller ως το πρώτο ξενοδοχείο στην `Hot List 2005` για την Ελλάδα και μεταξύ των 60 καλύτερων νέων ξενοδοχείων παγκόσμια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024