Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαSemiramis: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ξενοδοχός, Μάκης Ιντζάς
Ξενοδοχεία

Semiramis: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ξενοδοχός, Μάκης Ιντζάς

Τα ακριβή αίτια… του θανάτου, αναμένεται να προσδιοριστούν με την διαδικασία νεκροψία νεκροτομίας που θα γίνει.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 7 Απριλίου, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Semiramis, Μάκης Ιντζάς. Ο θάνατος του 54χρονου ξενοδόχου οφείλεται σε αιφνίδιο καρδιολογικό πρόβλημα. Ο ίδιος ξύπνησε μέσα στον ύπνο αισθανόμενος δυσφορία και αδιαθεσία αλλά δυστυχώς κατέληξε λίγη ώρα αργότερα, πριν οι διασώστες του ΕΚΑΒ φθάσουν στο σημείο για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Τα ακριβή αίτια… του θανάτου, αναμένεται να προσδιοριστούν με την διαδικασία νεκροψία νεκροτομίας που θα γίνει.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου:

Ο Μάκης Ιντζάς έφυγε, για να συναντήσει τον Δημιουργό μας, καθώς και τον  επίσης πρόωρα χαμένο πατέρα του.

Δεν θα αναφερθούμε διεξοδικά στον άνθρωπο. Το σοκ και η θλίψη της τοπικής κοινωνίας από τον ξαφνικό και πρόωρο χαμό του, δείχνει την ποιότητα του και την εκτίμηση που του είχαν άπαντες.

Σαν Δ.Σ του ΣΔΞΔ,  του είμαστε ευγνώμονες που έκανε το Semiramis έδρα του Συλλόγου μας και βοήθησε τα μέγιστα, φιλοξενώντας αφιλοκερδώς αμέτρητες δράσεις μας τα τελευταία 15 χρόνια.

Ήταν το αφανές και σεμνό μέλος του Δ.Σ μας, που ήταν όμως πάντα παρών!

Αποφασίσαμε λοιπόν ως ελάχιστο φόρο τιμής τα εξής:

  • Να παραστεί το ΔΣ στην νεκρώσιμο ακολουθία.
  • Να εκφωνήσει ο Πρόεδρος του Συλλόγου επικήδειο λόγο.
  • Να κατατεθεί αντί στεφάνου, το ποσόν των 300 ευρώ σε ίδρυμα της επιλογής της οικογένειας Ιντζά
 Συλλυπητήριο μήνυμα του βουλευτή Γιάννη Παππά για το χαμό του Μάκη Ιντζά:

“Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από τον αναπάντεχο χαμό του φίλου μου Μάκη Ιντζά. Ένας νέος άνθρωπος, άξιος οικογενειάρχης και άριστος επαγγελματίας στον απαιτητικό χώρο του τουρισμού δεν είναι πια κοντά μας.

Ο Μάκης, ιδιαίτερα αγαπητός και ενεργός στην κοινωνία του νησιού μας, συνετέλεσε ως επιχειρηματίας του ξενοδοχειακού κλάδου στο τουριστικό θαύμα της Ρόδου.

Το ήθος, η αλληλεγγύη του, η συνεχής προσφορά και ο επαγγελματισμός του, θα λείψουν πολύ από τον τόπο μας, που τόσο πολύ αγάπησε. Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι φίλε μου!”

Συλλυπητήριο μήνυμα του βουλευτή Μάνου Κόνσολα:

«Είμαι πραγματικά συγκλονισμένος από την αιφνίδια απώλεια ενός εξαιρετικού ανθρώπου και φίλου, του Μάκη Ιντζά. Πρωτοπόρος στον τουρισμό, επιχειρηματίας δυναμικός και ευαίσθητος κοινωνικά, έφυγε σήμερα ξαφνικά και πρόωρα από τη ζωή. Ευγενής ως άνθρωπος, με ανησυχίες, ξεχωριστή ευαισθησία και αγάπη για τον τόπο του.

Για μένα, αλλά και όσους τον γνώρισαν, είναι μια μεγάλη απώλεια σε συναισθηματικό και ανθρώπινο επίπεδο. Στα παιδιά του και στην οικογένειά του, απευθύνω τα πλέον ειλικρινή συλλυπητήρια μου».

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την απώλεια του Μάκη Ιντζά:

Εξαιρετικός, οραματιστής και δημιουργικός επιχειρηματίας, ο Μάκης Ιντζάς άφησε το δικό του, μοναδικό, στίγμα στον τουρισμό του νησιού μας. Πάνω από όλα, όμως, ήταν ένας καλός φίλος, που νοιαζόταν ιδιαίτερα για τους συνανθρώπους του και για την πρόοδο, συνολικά, της Ρόδου.

Το νέο της αιφνίδιας απώλειας του συγκλόνισε όλους εμάς που είχαμε την τύχη να μιλάμε μαζί του, να αντλούμε δύναμη από την ενέργειά του, να παραδειγματιζόμαστε από τη μοναδική αφοσίωση του στους στόχους που κάθε φορά έθετε.

Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στα παιδιά του και την οικογένεια του. Καλό του ταξίδι!

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024