Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕπιτυχημένη η συνεργασία Lufthansa και Grecotel

Επιτυχημένη η συνεργασία Lufthansa και Grecotel

Από την έναρξη της συνεργασίας τους τον περσινό Αύγουστο, το πρόγραμμα Miles&More της Lufthansa και η Grecotel / Classical Hotels ανακοινώνουν μια μεγάλη αποδοχή του κόσμουκαι χρήση της κάρτας Miles&More. […]

Από την έναρξη της συνεργασίας τους τον περσινό Αύγουστο, το πρόγραμμα Miles&More της Lufthansa και η Grecotel / Classical Hotels ανακοινώνουν μια μεγάλη αποδοχή του κόσμου<...>και χρήση της κάρτας Miles&More. Βασισμένοι στη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών, οι πελάτες έχουν την ευκαιρία από τον Αύγουστο του 2006 να συλλέγουν μίλια, διαμένοντας σε ένα από τα 17 exclusive Grecotel Resorts ή σε ένα από τα 10 πολυτελή Classical Hotels.

Για κάθε διανυκτέρευση σε ένα από τα 27 ξενοδοχεία ή resorts, πιστώνονται 500 μίλια. Μέχρι τις 30 Ιουνίου 2007, οι ταξιδιώτες μπορούν να κερδίζουν ακόμη και διπλάσια μίλια, δηλαδή 1.000 μίλια για κάθε διαμονή σε ένα από τα Grecotel Resorts.

Στην Ελλάδα, η Lufthansa Miles&More συνεργάζεται επίσης με τις εταιρίες Aegean Airlines, Austrian Airlines, www.e-shop.gr, Τράπεζα Πειραιώς, Swiss International Air Lines και Sixt rent-a-car.

Δίνοντας παραδείγματα για το πόσα μίλια απαιτούνται για να λάβει κανείς δώρα, ένα μίνιμουμ 7.500 μιλίων, για παράδειγμα, απαιτείται για την επιλογή ενός προϊόντος από το συνεργάτη της Lufthansa, www.e-shop.gr. Συνολικά περίπου 15.000 μίλια χρειάζονται για ένα δωρεάν εισιτήριο Lufthansa FlySmart με επιστροφή προς τη Γερμανία. Τα μίλια μπορούν επίσης να εξαγοραστούν στο Lufthansa World Shop ή σε έναν από τους πολλούς και διάφορους συνεργάτες της Lufthansa Miles&More σε όλο τον κόσμο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024