Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνCarteco και street artists σε μία limited edition collection of wallpapers & carpets

Carteco και street artists σε μία limited edition collection of wallpapers & carpets

Η συνεχής ανησυχία της Carteco δεν έχει μέτρο, όριο και φάσμα, αφού συνεχίζει να σπάει τα κλασικά πρότυπα κίνησης και ακολουθεί τις νέες τάσεις που επιβάλει η καθημερινή μόδα. Το […]

Η συνεχής ανησυχία της Carteco δεν έχει μέτρο, όριο και φάσμα, αφού συνεχίζει να σπάει τα κλασικά πρότυπα κίνησης και ακολουθεί τις νέες τάσεις που επιβάλει η καθημερινή μόδα. Το street & graphic art<...>έχει καθιερωθεί ως η καινούρια τάξη της οικιστικής τέχνης βάζοντας στο παιχνίδι της ανθρώπους καθημερινούς οι οποίοι ταυτίζονται, σχολιάζουν και επικοινωνούν μαζί της με έναν δικό τους κώδικα.

Για πρώτη φορά και σε αποκλειστική συνεργασία με τον “b” και την “street art” ομάδα του, ταπετσαρίες και μοκέτες, αφήνονται στην έμπνευση των νέων αυτών καλλιτεχνών σε σχέδια που μεταφέρουν την κίνηση και τον αυθορμητισμό των alternative δημιουργών της σε μία limited collection edition, η οποία διατίθεται κατ’ αποκλειστικότητα από την Carteco.

Το αποτέλεσμα είναι αδύνατο να περιγραφτεί με λόγια αφού ως γνωστόν, ο “b” δεν συνηθίζει απλώς να δημιουργεί αλλά να ξαφνιάζει με την μοναδική οπτική του στην τέχνη.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024