Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈλεγχοι σε 282 τουριστικές επιχειρήσεις το μήνα Μάιο
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Έλεγχοι σε 282 τουριστικές επιχειρήσεις το μήνα Μάιο

Κλιμάκια επιθεωρητών του ΕΟΤ πραγματοποίησαν εκτεταμένους ελέγχους σε διάφορα τουριστικά καταλύματα της χώρας, προκειμένου να διαπιστωθεί η λειτουργική τους κατάσταση, η τήρηση των κανόνων ασφαλείας και γενικότερα το επίπεδο των προσφερομένων υπηρεσιών, κατόπιν εντολής της υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης…

Κλιμάκια επιθεωρητών του ΕΟΤ πραγματοποίησαν εκτεταμένους ελέγχους σε διάφορα τουριστικά καταλύματα της χώρας, προκειμένου να διαπιστωθεί η λειτουργική τους κατάσταση, η τήρηση των κανόνων ασφαλείας και γενικότερα το επίπεδο<...>των προσφερομένων υπηρεσιών, κατόπιν εντολής της υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κυρίας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά.

Συγκεκριμένα, κατά το μήνα Μάιο πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 282 τουριστικές επιχειρήσεις σε ολόκληρη τη χώρα. Βάσει των αποτελεσμάτων επιβλήθηκαν 22 διοικητικές κυρώσεις, ενώ παράλληλα έγιναν 121 υποδείξεις για βελτιώσεις, προκειμένου οι επιχειρηματίες να προβούν άμεσα σε εργασίες αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών.

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε, εκτός των άλλων, σε θέματα πυρασφάλειας και κολυμβητικών δεξαμενών. Οι έλεγχοι, σύμφωνα με τις σχετικές εντολές και οδηγίες της υπουργού, θα συνεχισθούν με εντατικότερους ρυθμούς καθ’όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου, όπως δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Αθανάσιος Οικονόμου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024