Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠαζλ online παίζουν τα ελληνικά ταξιδιωτικά πρακτορεία
www.lufthansaeXperts.com

Παζλ online παίζουν τα ελληνικά ταξιδιωτικά πρακτορεία

Ένα νέο αστείο παιχνίδι παζλ για τους Έλληνες ταξιδιωτικούς πράκτορες λανσάρισε η Lufthansa German Airlines. Ειδικότερα, στην ιστοσελίδα www.lufthansaexperts.com τα ελληνικά ταξιδιωτικά γραφείαπου είναι μέλη της online ιστοσελίδας της Lufthansa […]

Ένα νέο αστείο παιχνίδι παζλ για τους Έλληνες ταξιδιωτικούς πράκτορες λανσάρισε η Lufthansa German Airlines. Ειδικότερα, στην ιστοσελίδα www.lufthansaexperts.com τα ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία<...>που είναι μέλη της online ιστοσελίδας της Lufthansa για ειδικούς επί των ταξιδίων, μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό το online παζλ και να αποδείξουν τις γνώσεις τους σχετικά με τα προϊόντα, το δίκτυο και τους συνέταιρους της Lufthansa. Το παιχνίδι αυτό θα παίζεται online για περίοδο 2 μηνών. Στο τέλος του παιχνιδιού, δύο ζευγάρια μπορούν να κερδίσουν ένα συναρπαστικό σαββατοκύριακο στο Βερολίνο, συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εισιτηρίων και 2 διανυκτερεύσεων σε ένα όμορφο ξενοδοχείο στο κέντρο του Βερολίνου.

Το site της Lufthansa που απευθύνεται σε ειδικούς του ταξιδιωτικού κλάδου, παρουσιάστηκε πριν από 2 χρόνια, ως ένα υπεύθυνο και φερέγγυο εργαλείο για ταξιδιωτικά γραφεία, παρέχοντας ενημέρωση και πληροφόρηση σχετικά με πτήσεις, διαδικασίες check-in, ειδικούς κανονισμούς, για τα αεροδρόμια και για τις πτήσεις και πολλά περισσότερα. Επιπλέον, αυτό το online εργαλείο δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιωτικούς πράκτορες να ενημερώνονται άμεσα για όλες τις προσφορές προς την Ευρώπη, την Ασία και τις ΗΠΑ.

Έτσι, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες είναι πάντα σε θέση να παρέχουν στους πελάτες τους τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, να δίνουν αξιόπιστες απαντήσεις στις περισσότερες ερωτήσεις τους και να τους ενημερώνουν για τις τελευταίες προσφορές. Επίσης, χρησιμεύει ως διαδραστική πλατφόρμα επικοινωνίας μεταξύ της Ελληνικής ταξιδιωτικής βιομηχανίας και της Lufthansa.

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες που επιθυμούν να συμμετέχουν αλλά δεν έχουν ακόμη πρόσβαση στο www.lufthansaexperts.com μπορούν να κάνουν αίτηση μέλους στην ιστοσελίδα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024