Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Accor Hospitality ανακαινίζει τους δικτυακούς της τόπους Β2Β
Αφιερωμένους στα ταξιδιωτικά γραφεία και στους διοργανωτές συνεδρίων

Η Accor Hospitality ανακαινίζει τους δικτυακούς της τόπους Β2Β

travelagencies.accorhotels.com Τα ταξιδιωτικά γραφεία μπορούν να έχουν απευθείας πρόσβαση στις προσφορές που προσαρμόζονται ανάλογα με την αγορά στην οποία απευθύνονται σε επτά διαφορετικές γλώσσες για τους μεμονωμένους πελάτες τους, για […]

travelagencies.accorhotels.com
Τα ταξιδιωτικά γραφεία μπορούν να έχουν απευθείας πρόσβαση στις προσφορές που προσαρμόζονται ανάλογα<...> με την αγορά στην οποία απευθύνονται σε επτά διαφορετικές γλώσσες για τους μεμονωμένους πελάτες τους, για τα groups, καθώς και για την προσωπική τους διανυκτέρευση. Μεταξύ των νέων λειτουργιών και υπηρεσιών: εξατομικευμένες επιβεβαιώσεις αποστέλλονται προς τους πελάτες τους, προβολή των τελευταίων εξελίξεων στα διάφορα ξενοδοχεία του Ομίλου και ένα ειδικό πρόγραμμα παροχής κινήτρων. Η συνεχιζόμενη προσαρμογή αυτού του site έχει οδηγήσει σε μια αύξηση 50% σε διανυκτερεύσεις που προορίζονται για τα ταξιδιωτικά γραφεία.

meetings.accorhotels.com
Η ιστοσελίδα αυτή, προσβάσιμη σε επτά γλώσσες, παρέχει ένα βήμα-προς-βήμα οδηγό για τους διοργανωτές συνεδρίων για να τους βοηθήσει να ολοκληρώσουν την εργασία τους με την παροχή προσαρμοσμένων προσφορών, ανάλογα με την περίπτωση, και με φύλλα συμβουλών σε κάθε στάδιο. Η ιστοσελίδα επιτρέπει στους διοργανωτές συνεδρίων πρόσβαση και έλεγχο σχετικά με τη διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία σε πραγματικό χρόνο, αποστολή αιτήσεων για τις προσφορές, και απευθείας κρατήσεις για οργανώσεις συναντήσεων μεταξύ τριών και τριάντα ατόμων. Η ιστοσελίδα παρέχει επίσης στους διοργανωτές συνεδρίων πληροφορίες για το κάθε ξενοδοχείο. Η συνεχής ενημέρωση της αφιερωμένης στις συνεδριάσεις ιστοσελίδας συνέβαλε στην αύξηση της προτίμησης των διοργανωτών συνεδρίων για τα ξενοδοχεία του Ομίλου: οι online αιτήσεις για τις προσφορές έχουν δεκαπλασιαστεί σε δύο έτη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024