Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέο σύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κυλλήνη

Νέο σύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κυλλήνη

Το νέο ξενοδοχείο της Grecotel ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Κυλλήνη. Πρόκειται για το Grecotel Olympia Oasis ένα νέο 5 αστέρων ξενοδοχείο που άνοιξε τις πύλες του την 11η Μαΐου […]

Το νέο ξενοδοχείο της Grecotel ξεκίνησε τη λειτουργία του στην<...> Κυλλήνη. Πρόκειται για το Grecotel Olympia Oasis ένα νέο 5 αστέρων ξενοδοχείο που άνοιξε τις πύλες του την 11η Μαΐου υποδεχόμενο κυρίως πελάτες από την κεντρική Ευρώπη, ενώ αναμένεται να αγγίξει το 100% της πληρότητάς του μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδος.

Το συγκρότημα Grecotel Olympia Riviera Resort βρίσκεται μέσα σε μια καταπράσινη έκτασης 1.900 στρεμμάτων στη δυτική ακτή της Πελοποννήσου και πάνω σε μια παραμυθένια αμμουδιά μήκους δύο χιλιομέτρων.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με την Διοίκηση του Ξενοδοχείου το πλάνο ανάπτυξης της Κυλλήνης θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα με την έναρξη λειτουργίας των πολυτελών μονάδων Gretotel Olympia Riviera Thalasso και Grecotel Mandola Rosa μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει την κατασκευή 3 ξενοδοχείων συνολικής δυναμικότητας 1.500 κλινών το πιο πολυτελές Κέντρο Θαλασσοθεραπείας στην Ευρώπη, διαθέτοντας ταυτόχρονα σύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο χωρητικότητας 1.800 ατόμων.

Το πολυτελές συγκρότημα διαθέτει τα εξής :

  • 313 πολυτελή δωμάτια, τα οποία επιμερίζονται σε 181 δωμάτια κεντρικού κτιρίου και 132 μπανγκαλόους (Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σε όλα τα δωμάτια είναι φροντισμένα με ιδιαίτερη αισθητική και προσφέρουν θέα στο Ιόνιο πέλαγος).
  • Τεράστιες πισίνες (πισίνα περιπέτειας με γλυκό νερό, εξωτική πισίνα με θαλασσινό νερό), 1 εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, 1 παιδική πισίνα.
  • Εστιατόριο με μοναδικές γεύσεις, εστιατόριο ala carte δίπλα στις πισίνες, gourmet εστιατόριο, τρία μπαρ.
  • Στο ξενοδοχείο υπάρχουν ακόμη γήπεδα του τένις, γυμναστήριο, εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ, όπως και κέντρο ενοικίασης ποδηλάτων.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024