Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΝέο τουριστικό χωριό στη Κύπρο

Νέο τουριστικό χωριό στη Κύπρο

Το νεόκτιστο χωριό Louis Althea Beach, της Louis Hotels, ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 12 Μαΐου, στον Πρωτάρα της Κύπρου, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανέγερσης του. Η Louis Hotel […]

Το νεόκτιστο χωριό Louis Althea Beach, της Louis Hotels, ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 12 Μαΐου, στον<...> Πρωτάρα της Κύπρου, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανέγερσης του.

Η Louis Hotel έχει προβεί ήδη σε συμφωνία για τα επόμενα πέντε χρόνια με το Σκανδιναβικό Τουριστικό Οργανισμό Fritidsresor ο οποίος ανήκει στο TUI Group.

Το Louis Althea Beach έχει άμεση πρόσβαση στη θάλασσα και διακρίνεται για την πρωτοποριακή του αρχιτεκτονική κα διακόσμηση. Το νέο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελείται από 150 διαμερίσματα και διαθέτει άνετους χώρους υποδοχής, δυο εστιατόρια, τρία μπαρ, αίθουσα συνεδρίων, κέντρο υγείας, πισίνα με καταρράκτες, κέντρο ψυχαγωγίας παιδιών, εξωτερικούς χώρους άθλησης και θέατρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Louis Althea Beach θα λειτουργεί ως Blue Village, αντιπροσωπεύοντας το πιο αναβαθμισμένο και ποιοτικό προϊόν που προσφέρεται από την Fritidsresor στη σκανδιναβική αγορά. Παράλληλα, αποτελεί το δεύτερο στη σειρά Blue Village που λειτουργεί η Fritidsresor σε συνεργασία με τη Louis Hotel, μετά την επιτυχή συνεργασία για αριθμό ετών με το Louis Nausicaa Beach, που βρίσκεται επίσης στον Πρωτάρα.

Με το Louis Althea Beach στο δυναμικό της, η Louis Hotels απαριθμεί πλέον είκοσι έξι ξενοδοχεία, δέκα τέσσερα στην Ελλάδα και δώδεκα στην Κύπρο, συμπεριλαμβανόμενων των Hilton Cyprus και Hilton Park, γεγονός που σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, την καθιστά μια από τις σημαντικότερες δυνάμεις στο χώρο του τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024