Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟι εργαζόμενοι δεν δέχονται τις προτάσεις της Κυβέρνησης

Οι εργαζόμενοι δεν δέχονται τις προτάσεις της Κυβέρνησης

Με πολλά εμπόδια συνεχίζεται ο διάλογος για τη δημιουργία της Νέας Ολυμπιακής Αεροπορίας, με τους εργαζόμενους να αντιδρούν στις προτάσεις που προτείνει η κυβέρνηση…

Με πολλά εμπόδια συνεχίζεται ο διάλογος για τη δημιουργία της Νέας Ολυμπιακής Αεροπορίας, με τους εργαζόμενους να αντιδρούν<...> στις προτάσεις που προτείνει η κυβέρνηση και το χρονικό διάστημα να στενεύει.

Η Ένωση Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας (ΕΧΠΑ), σε αντίθεση με την ΟΣΠΑ που στη διάρκεια έκτακτου συνεδρίου αποφάσισε να απορρίψει τις κυβερνητικές προτάσεις, αφήνει ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας και διαλόγου με την κυβέρνηση. Σε ανακοίνωσή τους οι πιλότοι επισημαίνουν ότι έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους να βοηθήσουν εργασιακά και επιπρόσθετα, με αλλαγές στις οικονομικές απολαβές τους, να μειώσουν το λειτουργικό κόστος της εταιρίας, ώστε να γίνει αποτελεσματικότερη η ανάπτυξη των οικονομικών μεγεθών της. Παράλληλα, όμως η ΕΧΠΑ προειδοποιεί ότι δεν είναι διατεθειμένη να δεχθεί ισοπέδωση των εργασιακών σχέσεων και καλεί τους αρμόδιους σε έναν ειλικρινή, αποτελεσματικό και γόνιμο διάλογο, προκειμένου να βρεθούν λύσεις που θα ικανοποιούν όλες τις πλευρές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024