Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέος διευθυντής πωλήσεων και marketing στα Hilton Ελλάδας

Νέος διευθυντής πωλήσεων και marketing στα Hilton Ελλάδας

H Hilton International αυξάνει τη δυναμική της παρουσία στην Ελλάδα εντάσσοντας στην ομάδα διαχείρισης της, τον κ. Jean-Marc Roucos ως διευθυντής πωλήσεων και marketing στα Hilton Ελλάδας. Γνώστης πολλών γλωσσών […]

H Hilton International αυξάνει τη δυναμική της παρουσία στην Ελλάδα εντάσσοντας στην ομάδα διαχείρισης της, τον κ. Jean-Marc Roucos ως διευθυντής<...> πωλήσεων και marketing στα Hilton<.> Ελλάδας.

Γνώστης πολλών γλωσσών κα με αξιοσημείωτη εμπειρία, τόσο στην Ελληνική αλλά και στην διεθνή αγορά, ο κ. Roucos εργάσθηκε για πρώτη φορά στην Hilton International, ως μέλος της ομάδας του Hilton Άμστερνταμ. Συνέχισε σε διευθυντικές θέσεις στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα και σε άλλες διεθνείς εταιρίες.

Ο ίδιος δηλώνει ότι είναι ‘πολύ χαρούμενος που η Hilton, η κορυφαία επιχείρηση στον χώρο της φιλοξενίας, μου δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψω, την περίοδο ακριβώς που η Ελλάδα και η Αθήνα προετοιμάζονται για τη φιλοξενία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004’.

Ο κ. Roucos και η ομάδα του στο τμήμα πωλήσεων και marketing θα συμβάλουν στην εκπλήρωση της υπόσχεσης της Hilton International να επεκταθεί στην Ελλάδα. Σε αυτή τη στρατηγική συμπεριλαμβάνεται το Hilton Rhodes Resort που άνοιξε τον Απρίλιο του 2001 και το Hilton Αθηνών που τώρα βρίσκεται σε πλήρη ανακαίνιση και ξανανοίγει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Ανάμεσα στις πολλές νέες υπηρεσίες που θα προσφέρονται από τον Hilton Αθηνών, περιλαμβάνονται 517 πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια και σουίτες. Επίσης, 14 πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδρίων και επαγγελματικών συναντήσεων συνολικής κάλυψης 6000 τ.μ. και 3.000 τ.μ. εκθεσιακών χώρων θα είναι έτοιμα να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις της Ελληνικής και διεθνής αγοράς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024