Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤρεις διεθνείς ξενοδοχειακοί όμιλοι αναμένεται να ενδιαφερθούν για την ανάληψη του Αστέρα Βουλιαγμένης

Τρεις διεθνείς ξενοδοχειακοί όμιλοι αναμένεται να ενδιαφερθούν για την ανάληψη του Αστέρα Βουλιαγμένης

Τρεις θετικές κινήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος περιμένει τις προσεχείς μέρες η Eθνική Tράπεζα για την παραχώρηση της διοίκησης του ξενοδοχείου Aστήρ Παλάς Bουλιαγμένης. Η Starwood, η Four Season αλλά και η […]

Τρεις θετικές κινήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος περιμένει τις προσεχείς μέρες η Eθνική Tράπεζα για την παραχώρηση της διοίκησης<...> του ξενοδοχείου Aστήρ Παλάς Bουλιαγμένης.

Η Starwood, η Four Season αλλά και η Hilton International έχουν επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να αναλάβουν τη διαχείριση του συγκροτήματος του Aστέρα και όλα θα εξαρτηθούν από τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της διαγωνιστικής διαδικασίας, αναφέρει άρθρο της εφημερίδας Ημερησία. Ήδη, η Bank of America NA και η Hospitality Valuation Services International (HVS), σύμβουλοι της Eθνικής Tράπεζας για τη διαδικασία παραχώρησης του management, έχουν παραδώσει τη μελέτη για την αποδοτικότητα των ξενοδοχειακών μονάδων με το σημερινό καθεστώς, και η οποία θα αποτελέσει τη βάση για την αξιολόγηση των προσφορών που θα κατατεθούν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024