Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Astir Palace στηρίζει τους πυρόπληκτους
Ξενοδοχία

Η Astir Palace στηρίζει τους πυρόπληκτους

Περίπου 80 κούτες στάλθηκαν σε Δήμους και δομές και διανεμήθηκαν σταδιακά, ενώ χρηματικές δωρεές αποδόθηκαν σε Ερυθρό Σταυρό, Save a Greek Stray και Wild Animal.

Η Astir Palace Vouliagmenis στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με τις πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα μας το προηγούμενο διάστημα και προκάλεσαν καταστροφικές συνέπειες. “Με γρήγορα αντανακλαστικά και συνέπεια, οι άνθρωποι της εταιρείας ένωσαν τις δυνάμεις τους και σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και χρηματικές δωρεές για μια αισιόδοξη επόμενη μέρα”, αναφέρει η εταιρεία.

Η εταιρεία Astir Palace Vouliagmenis και συγκεκριμένα οι Four Seasons, Astir Beach, Beef Bar και Nobu Matsuhisa συνέλεξαν άμεσα τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και καθαριότητας και απέδωσαν χρηματικές δωρεές στον Ερυθρό Σταυρό, το Save a Greek Stray και το Wild Animal. Περίπου 80 κούτες στάλθηκαν σε Δήμους και δομές και διανεμήθηκαν σταδιακά.

“Στην Astir Palace οι ανάγκες των συνανθρώπων μας και το περιβάλλον αποτελούν προτεραιότητα. Μέσα από μία συλλογική και συντονισμένη διαδικασία στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Astir Palace αντιλήφθηκε τις τρέχουσες ανάγκες που προέκυψαν και συνεισέφερε έργο αλληλεγγύης, ανταποκρινόμενη εκτάκτως και εγκαίρως στις καταστάσεις, με αμεσότητα. Όλη η ομάδα της εταιρείας παραμένει πιστή στο όραμα προσφοράς της και συνεχίζει να αγωνίζεται, απαντώντας έμπρακτα σε προκλήσεις και ανάγκες που δημιουργούνται, για το καλό του τόπου μας”, σημειώνει η εταιρεία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024