Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΒράβευση του Leoniki Residence από τον Hotelplan

Βράβευση του Leoniki Residence από τον Hotelplan

Ο διεθνής τουριστικός οργανισμός Hotelplan International, δια του Ολλανδικού τμήματός του, Hotelplan Reiseorganisatie, βράβευσε το ξενοδοχείο Leoniki Residence, στην περιοχή Πλατανές Ρεθύμνου, για την καλύτερη σχέση Ποιότητας/ Κόστους. Το ξενοδοχείο […]

Ο διεθνής τουριστικός οργανισμός Hotelplan<.> International, δια του Ολλανδικού τμήματός του<...>, Hotelplan Reiseorganisatie, βράβευσε το ξενοδοχείο Leoniki Residence, στην περιοχή Πλατανές Ρεθύμνου, για την καλύτερη σχέση Ποιότητας/ Κόστους.

Το ξενοδοχείο Leoniki Residence, επιλέχθηκε για αυτή την τιμητική διάκριση μαζί με ακόμα πέντε ξενοδοχεία σε όλον τον κόσμο, μεταξύ 1.200 ξενοδοχείων, με τα οποία συνεργάζεται ο όμιλος Hotelplan.

Να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη συνεχής χρονιά, που το ξενοδοχείο Leoniki λαμβάνει το βραβείο ποιότητας/κόστους.

Το ξενοδοχείο είναι ιδιοκτησίας Ομίλου Δασκαλαντωνάκη, με τον οποίο ο όμιλος Hotelplan επιθυμεί και σχεδιάζει περαιτέρω επέκταση της συνεργασίας σε καταλύματα τύπου “hotel-apartments”, στην περιοχή του Ρεθύμνου, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Στην φωτογραφία εικονίζονται από αριστερά ο κ. Ι. Ζουλάκης, διευθυντής του Leoniki Residence, η κ. Carla Ter Avest διευθύντρια Hotelplan Reiseorganisatie, ο κ. Ι. Δημητριάδης, διευθυντής SLS Travel, αντιπρόσωπος Hotelplan International.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024