Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΚοινό μέλλον για Hotelplan και Travelhouse

Κοινό μέλλον για Hotelplan και Travelhouse

Τον πλειοψηφικό έλεγχο του ομίλου Travelhouse, που περιλαμβάνει δέκα ειδικευμένους tour operators και μια αλυσίδα ταξιδιωτικώνπρακτορείων απέκτησε πριν λίγες μέρες, και συγκεκριμένα στις 27 Οκτωβρίου, ο όμιλος Hotelplan. Υπενθυμίζεται ότι […]

Τον πλειοψηφικό έλεγχο του ομίλου Travelhouse, που περιλαμβάνει δέκα ειδικευμένους tour operators και μια αλυσίδα ταξιδιωτικών<...>πρακτορείων απέκτησε πριν λίγες μέρες, και συγκεκριμένα στις 27 Οκτωβρίου, ο όμιλος Hotelplan.

Υπενθυμίζεται ότι το Travelhouse Group, γνωστό έως και πριν την 1η Ιανουαρίου 2005 ως Reisebaumeister Group, είναι μία ανεξάρτητη ταξιδιωτική εταιρία, που απασχολεί 380 εργαζόμενους, με κύκλο εργασιών 264,8 εκατ. ελβετικά φράγκα και αποτελεί τον τέταρτο σε μέγεθος όμιλο tour operating της χώρας.

Τα brands κάτω από την ομπρέλα Travelhouse είναι: AFRICANTRAILS, CARIBTOURS, FALCONTRAVEL, INDITOURS, OCEANSTAR, SALINATOURS, SKYTOURS, SOLEYTOURS, WETTSTEIN και SIERRAMAR, το οποίο και περιλαμβάνει διάφορους ελληνικούς προορισμούς στο πρόγραμμά του.

Η προσθήκη του ομίλου Travelhouse είναι μία στρατηγικής σημασίας κίνηση από πλευράς Hotelplan για τον έλεγχο της ελβετικής αγοράς, η οποία και πρωτεύει για τον διεθνή όμιλο Hotelplan, όπως εξηγεί ο CEO του Hotelplan Group, κ. Christof Zuber.

Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου 2006, μετά και το πόρισμα της επιτροπή ανταγωνισμού.

Τον όμιλο Hotelplan αντιπροσωπεύει στη Ελλάδα η εταιρία SLS TRAVEL SA με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024