Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣτην εξαγορά του Denner Reisen προχώρησε ο Hotelplan AG

Στην εξαγορά του Denner Reisen προχώρησε ο Hotelplan AG

Μετά τον όμιλο «Travelhouse», που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και το Sierramar, το οποίο δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, ο Ελβετικός όμιλος tour operating Hotelplan AG προχώρησε στην εξαγοράκαι του Denner Reisen. […]

Μετά τον όμιλο «Travelhouse», που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και το Sierramar, το οποίο δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, ο Ελβετικός όμιλος tour operating Hotelplan AG προχώρησε στην εξαγορά<...>και του Denner Reisen.

Το Denner Reisen ανήκε μέχρι πρότινος στο Direct Reisen και τα δύο κυρίαρχα brands στο χώρο του “direct selling” της Ελβετίας και με την κίνησή του αυτή ο όμιλος Hotelplan δηλώνει τη σημασία που δίνει σ’ αυτό το χώρο του tour operating.

Ο όμιλος Hotelplan κατέχει την πρώτη θέση σε μέγεθος παραγωγής της αγοράς του Ελβετικού outbound τουρισμού και συμμετέχει στην ελληνική τουριστική βιομηχανία με περίπου 100.000 πελάτες (από Ελβετία, Γαλλία και Ιταλία) και 70 εκατ. ελβετικά φράγκα.

Αξίζει να αναφερθεί πως τον όμιλο Hotelplan αντιπροσωπεύει στην περιοχή της Κρήτης, Δωδεκανήσων και Σαντορίνης το SLS Travel SA.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024