Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ νέα λύση της Mercator ελέγχει τους λογαριασμούς τηλεπικοινωνιών των αερογραμμών

Η νέα λύση της Mercator ελέγχει τους λογαριασμούς τηλεπικοινωνιών των αερογραμμών

Η Mercator, το τμήμα Τεχνολογίας Πληροφορικής του Ομίλου Emirates με έδρα το Ντουμπάι, εισήγαγε μια επαναστατική, νέα λύση για να βοηθήσει τους πελάτες των αερογραμμών της να ελέγχουν τους λογαριασμούς […]

Η Mercator, το τμήμα Τεχνολογίας Πληροφορικής του Ομίλου Emirates<.> με έδρα το Ντουμπάι, εισήγαγε<...> μια επαναστατική, νέα λύση για να βοηθήσει τους πελάτες των αερογραμμών της να ελέγχουν τους λογαριασμούς τηλεπικοινωνιών τους.

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στη γκάμα των αεροπορικών οικονομικών προϊόντων της Mercator, θα τους βοηθήσει να αναλύουν το πραγματικό κόστος των τηλεπικοινωνιών φωνής και δεδομένων, μετά από μια πρόσφατη έρευνα της βιομηχανίας που αποκαλύπτει ότι τα λάθη στους λογαριασμούς είναι πολύ συχνά.

Η νέα λύση, που ονομάζεται ComStar, προσφέρει στις αερογραμμές μια απλή μέθοδο ελέγχου και ανάλυσης των λογαριασμών τους, μεγάλων ή μικρών, και εντοπισμού και αφαίρεσης πιθανών ακριβών λαθών, βελτιώνοντας σημαντικά τα οικονομικά τους.

Ο Hugh Pride, Διευθυντής Τεχνολογίας Πληροφορικής της Mercator δήλωσε: “Το ComStar προσφέρει ένα ισχυρό εργαλείο για γρήγορο έλεγχο των τιμολογίων και εξασφαλίζει ότι τα ποσά που χρεώνονται ταιριάζουν με τα ποσά που αναγράφονται στο συμβόλαιο. Θα εξαλείψει τα λάθη με μια κίνηση και θα προστατεύσει δύσκολα κερδισμένα κέρδη”.

Οι αερογραμμές που χρησιμοποιούν το ComStar μπορούν επίσης να αναμένουν καλύτερη παραγωγικότητα, μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτερη επίλυση των σχετικών με τιμολόγηση θεμάτων.

Το ComStar είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην εκτεταμένη γκάμα πρωτοποριακών για την αεροπορική βιομηχανία οικονομικών λύσεων της Mercator, που περιλαμβάνουν λογιστική οργάνωση εσόδων από επιβάτες και φορτίο, λογιστική οργάνωση εξωτερικών σταθμών, ανάλυση αποδοτικότητας διαδρομών και τιμολόγηση αλλαγής αερογραμμών.

Η Mercator έχει πελάτες σε πέντε ηπείρους, χάρη στην ταχέως αναπτυσσόμενη φήμη της για καινοτομία και ποιότητα. Οι πελάτες RAPID περιλαμβάνουν μεγάλες αερογραμμές όπως οι Air New Zealand, Air Pacific, Air Zimbabwe, British Airways, Emirates, Grupo TACA, Ολυμπιακή Αεροπορία, Qantas, Royal Air Maroc, Royal Brunei, SriLankan και Varig.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024