Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΣτο Ρέθυμνο η νέα ιδιωτική τουριστική σχολή HOTELIER

Στο Ρέθυμνο η νέα ιδιωτική τουριστική σχολή HOTELIER

Με στόχο την κάλυψη των σύγχρονων επαγγελματικών αναγκών τόσο των νέων, όσο και των επαγγελματιών στο χώρο του τουρισμού ιδρύθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτηςη νέα ελληνόφωνη σχολή τουρισμού HOTELIER, καλύπτοντας […]

Με στόχο την κάλυψη των σύγχρονων επαγγελματικών αναγκών τόσο των νέων, όσο και των επαγγελματιών στο χώρο του τουρισμού ιδρύθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης<...>η νέα ελληνόφωνη σχολή τουρισμού HOTELIER, καλύπτοντας γνωστικά αντικείμενα στη Διοίκηση Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, στην Οργάνωση Εκδηλώσεων και Συνεδρίων, στη Διοίκηση και Οργάνωση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων και Εστιατορίων, καθώς και στη Μαγειρική Τέχνη.

Οι σπουδαστές επιλέγουν εκπαιδευτικά προγράμματα της HOTELIER, 1ετούς, 2ετούς, 3ετούς φοίτησης, σύγχρονα επαγγελματικά σεμινάρια, καθώς και μεταπτυχιακά προγράμματα. Τα μαθήματα της βασικής εκπαίδευσης διδάσκονται στα Ελληνικά και δεν απαιτείται γνώση Αγγλικών.

Παράλληλα, η HOTELIER συνεργάζεται με το γνωστό Αμερικανικό πανεπιστήμιο City University of Washington προσφέροντας σε όσους το επιθυμούν υψηλού επιπέδου αναγνωρισμένες προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές (Bachelor και Master). Τα μαθήματα των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων διδάσκονται στην Αγγλική.

Στη σχολή λειτουργεί επίσης, οργανωμένο οικοτροφείο διαμονή-διατροφή) για τους σπουδαστές εκτός Ρεθύμνου. Τα δίδακτρα είναι προσιτά και υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής τους με σπουδαστικό δάνειο σε συνεργασία με γνωστή Τράπεζα του Ρεθύμνου. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα εκτός της εκπαίδευσης μέσα στη τάξη, εμπλουτίζονται με εκπαιδευτικές εκδρομές, οργάνωση συνεδρίων, εργαστήρια, ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού.

Όλοι οι σπουδαστές εκτίουν αμοιβόμενη πρακτική άσκηση σε συνεργαζόμενα με τη Σχολή πολυτελή ξενοδοχεία κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Σημειώνεται ότι στη σχολή HOTELIER μπορούν να φοιτήσουν νέοι και νέες από 17 ετών, απ΄ όλη την Ελλάδα, απόφοιτοι Γυμνασίου, Λυκείου, ΤΕΕ, ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ, ΑΣΤΕ, ΑΣΤΕΑΝ, καθώς και απόφοιτοι Ιδιωτικών Σχολών. Ειδικά προγράμματα απευθύνονται σε ξενοδόχους και στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024