Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟ Navigator βραβεύεται από τον HATTA για το καλύτερο έντυπο στην κατηγορία “Κρουαζιέρα”
Το βραβείο παρέλαβε ο Ανδρέας Στυλιανόπουλος

Ο Navigator βραβεύεται από τον HATTA για το καλύτερο έντυπο στην κατηγορία “Κρουαζιέρα”

Ο Navigator Travel & Tourist Services, ένας εκ των κορυφαίων ταξιδιωτικών οργανισμών στην Ελλάδα, με περισσότερα από 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας βραβεύτηκε από τον HATTA, τον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι […]

Ο Navigator Travel & Tourist Services, ένας εκ των κορυφαίων ταξιδιωτικών οργανισμών στην Ελλάδα, με περισσότερα<...> από 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας βραβεύτηκε από τον HATTA, τον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, με το βραβείο Καλύτερου Εντύπου Τουριστικού Γραφείου στην Κατηγορία Κρουαζιέρα, για τα έντυπα Celebrity Cruises, Royal Caribbean Κρουαζιέρες Παγκόσμιες, Κρουαζιέρες στην Αλάσκα-Καραϊβική-Ευρώπη, Κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο. Το βραβείο παρέδωσε ο κ. Στέφανος Βλαστός, ειδικός γραμματέας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, στoν κ. Ανδρέα Στυλιανόπουλο, αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή του Navigator.

Το βραβείο απονεμήθηκε στο πλαίσιο της “Philoxenia 2008”. H βράβευση των εντύπων αποτελεί πλέον έναν καθιερωμένο θεσμό του HATTA και όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε και φέτος σε μια ξεχωριστή τελετή. Ο θεσμός της βράβευσης ξεκίνησε το 1990, με σκοπό να συμβάλλει στην ανάπτυξη της πληρέστερης και ακριβούς ενημέρωσης των καταναλωτών που ενδιαφέρονται για τους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Την εκδήλωση της βράβευσης τίμησε με την παρουσία του ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, η κα `Αντζελα Γκερέκου, βουλευτής ΠΑΣΟΚ υπεύθυνη Τομέα Τουρισμού, ο κ. Σπύρος Ευσταθόπουλος, γενικός γραμματέας ΥΠΤΑΝ, καθώς επίσης και πολλοί άλλοι επίσημοι φορείς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024