Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή της Λακωνίας στην 24η Philoxenia
Η παραλία της Ελαφονήσου "Ομορφότερη παραλία στην Ελλάδα

Προβολή της Λακωνίας στην 24η Philoxenia

Οι πολυποίκιλες τουριστικές δυνατότητες του Νομού Λακωνίας προβλήθηκαν μέσα από το καλαίσθητο περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λακωνίας, με αφορμή την 24η Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη. Κάνοντας αισθητή τη παρουσία της η […]

Οι πολυποίκιλες τουριστικές δυνατότητες του Νομού Λακωνίας προβλήθηκαν μέσα από το καλαίσθητο περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης<...> Λακωνίας, με αφορμή την 24η Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη. Κάνοντας αισθητή τη παρουσία της η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας φιλοξενήθηκε στο stand της Νομαρχίας, καταβάλλοντας έτσι κάθε δυνατή προσπάθεια βασισμένη στο πλαίσιο της εξωστρέφειας, αλλά και της κοινής πλεύσης, η οποία αποσκοπεί στη βελτίωση της τουριστικής εικόνας του Νομού Λακωνίας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Δημήτρης Πολλάλης, παρευρέθη στο καθιερωμένο Συμβούλιο Προέδρων Ξενοδοχειακών Ενώσεων από όλη τη χώρα, που διοργάνωσε την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ), με προσκεκλημένο τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρη Σπηλιωτόπουλο, όπου κατά κύριο λόγο συζητήθηκε το τρέχον πρόβλημα της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης, με ενδεχόμενο τις πιθανές αρνητικές επιπτώσεις στον ελληνικό τουρισμό, καθώς επίσης και η επίλυση των χρόνιων ζητημάτων που απασχολούν τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου των εγκαινίων της έκθεσης πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή η απονομή των Ελληνικών Βραβείων Τουρισμού “Philoxenia Tourism Awards” για τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας. Η παραλία της Ελαφονήσου απέσπασε το πρώτο βραβείο της “Ομορφότερης παραλίας στην Ελλάδα”, ενώ η Μονεμβάσια βρέθηκε στη δεύτερη θέση της προτίμησης του ταξιδιωτικού κοινού, ως ο “Αγαπημένος Παραθαλάσσιος Προορισμός στην Ελλάδα”, γεγονός που πιστοποιεί το αποτέλεσμα της αδιάκοπης προσπάθειας, φορέων και θεσμών του Νομού, προς την κατεύθυνση της τουριστικής δημοσιοποίησης της Λακωνίας.

Όλες οι ενέργειες που γίνονται για την προβολή του τόπου, έχουν ως τελικό στόχο την καθιέρωση της Λακωνίας σε καταξιωμένο τουριστικό προορισμό, διεκδικώντας έτσι τη θέση και την ταυτότητα που της αναλογεί στο ευρύτερο τουριστικό στερέωμα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024