Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΞεκινούν σήμερα οι εργασίες του Exporama Show

Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες του Exporama Show

Ανοίγουν σήμερα, Παρασκευή, οι πόρτες του εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου Helexpo Palace στο Μαρούσι, όπου φιλοξενείται η πρώτη ειδική εκδήλωση για events στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχήτης Νοτιο-ανατολικής Ευρώπης, […]

Ανοίγουν σήμερα, Παρασκευή, οι πόρτες του εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου Helexpo Palace στο Μαρούσι, όπου φιλοξενείται η πρώτη ειδική εκδήλωση για events στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή<...>της Νοτιο-ανατολικής Ευρώπης, το Exporama Show.

Στο Exporama Show, που θα διαρκέσει έως και την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, έχουν δηλώσει συμμετοχή, σύμφωνα με τη διοργανώτρια εταιρία Exporama CrossMedia, περίπου 160 επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίες θα παρουσιάσουν στους επαγγελματίες επισκέπτες προϊόντα και υπηρεσίες, που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των εκδηλώσεων – εκθέσεις, συνέδρια, corporate events.

Υπενθυμίζεται ότι η διετής εκδήλωση αποτελείται από δύο κύκλους, τον εκθεσιακό και το σεμιναριακό, και απευθύνεται σε στελέχη πρώτης γραμμής, που είναι υπεύθυνα για την εκθεσιακή συμμετοχή ή τη διαχείριση των corporate events της εταιρίας τους. Στις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης θα δώσουν το παρόν προσωπικότητες της διεθνούς βιομηχανίας από το χώρο των εκδηλώσεων, ενώ η διοργανώτρια εταιρία έχει ετοιμάσει και ένα πρόγραμμα φιλοξενούμενων επισκεπτών-αγοραστών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024