Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔιεθνής υποστήριξη στο Exporama Show

Διεθνής υποστήριξη στο Exporama Show

Την υποστήριξη μεγάλων διεθνών Οργανισμών εξασφάλισε το Exporama Show-The Mediterranean Special Event for Exhibitions, Conferences and Below-the-Line Activities,που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 11 Δεκεμβρίου 2006 στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό […]

Την υποστήριξη μεγάλων διεθνών Οργανισμών εξασφάλισε το Exporama Show-The Mediterranean Special Event for Exhibitions, Conferences and Below-the-Line Activities,<...>που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 11 Δεκεμβρίου 2006 στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αττικής Helexpo Palace, στο Μαρούσι.

Η εκδήλωση, που διοργανώνεται από τα Exporama Crossmedia, της εταιρίας Όστρακο Type & Web Communication Α.Ε., θα υλοποιηθεί με την υποστήριξη των Οργανισμών: IFES (International Federation of Exhibition and Event Services), ΙΑΕΜ (International Association for Exhibition Management), EFAPCO (European Federation of the Associations of the Professional Congress Organizers), Δ.Ε.Θ. Α.Ε. (Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης), Σ.Ε.Ο.Ε.Σ. (Σύνδεσμος Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων και Συνεδρίων), HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers) και E.I.M. (Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ).

Ειδικότερα για την IAEM, αξίζει να επισημανθεί ότι αποτελεί μία από τις κορυφαίες ενώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο για την εκθεσιακή και συνεδριακή βιομηχανία, με περίπου 3.600 μέλη σε 46 χώρες. Σκοπός της IAEM είναι η προβολή και η ανάπτυξη του διεθνούς Events Industry, καθώς και η υποστήριξη των συμφερόντων των επαγγελματιών του κλάδου, τόσο των οργανωτών εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων όσο και των πάσης φύσης προμηθευτών, ενώ στα προσεχή της σχέδια περιλαμβάνεται και η δημιουργία ευρωπαϊκών τμημάτων (Chapters).

Το Exporama Show είναι μια διετής B2B εκδήλωση που αποτελείται από δύο παράλληλους κύκλους, τον σεμιναριακό και τον εκθεσιακό, και ενισχύεται από ένα δυναμικό πρόγραμμα φιλοξενούμενων επισκεπτών-αγοραστών (Hosted Buyers). Στόχος του Exporama Show είναι να φέρει σε άμεση επαφή τις εταιρίες που προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά των Events με τις εταιρίες, οι οποίες αναζητούν λύσεις για την επόμενη εκθεσιακή τους συμμετοχή ή την επιχειρηματική τους εκδήλωση.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην οργάνωση, την υλοποίηση, τη φιλοξενία και την υποστήριξη των Events, όπως οργανωτές εκθέσεων και συνεδρίων, εκθεσιακά και συνεδριακά κέντρα, σχεδιαστές και κατασκευαστές περιπτέρων, παροχείς οπτικοακουστικού εξοπλισμού, υπηρεσίες προώθησης και εκδηλώσεων, ξενοδοχειακές μονάδες κ.λ.π.

Το Exporama Show απευθύνεται σε στελέχη πρώτης γραμμής, που έχουν στην ευθύνη τους τα εκθεσιακά προγράμματα ή τη διαχείριση των Corporate Events της εταιρίας τους και που επιδιώκουν να γνωρίσουν νέες προτάσεις και ιδέες, αλλά και να συνάψουν αξιόπιστες επαγγελματικές συνεργασίες. Μέσω του προγράμματος των Hosted Buyers, την εκδήλωση θα επισκεφθούν στελέχη του χώρου των Events, αλλά και μεγάλων εταιριών με σημαντική εκθεσιακή συμμετοχή από την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Το Exporama Show προγραμματίζει, για το τετραήμερο της λειτουργίας του, έναν ολοκληρωμένο κύκλο σεμιναρίων σε θέματα Exhibit και Event Marketing, τα οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στη χώρα μας από διακεκριμένους ξένους και Έλληνες ομιλητές.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024