Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΣτην Κέρκυρα και φέτος οι Πανελλήνιοι Αγώνες Φουσκωτών Σκαφών

Στην Κέρκυρα και φέτος οι Πανελλήνιοι Αγώνες Φουσκωτών Σκαφών

Πανελλήνιοι Αγώνες Φουσκωτών Σκαφών θα διεξαχθούν και φέτος στον Όρμο Γαρίτσας της Κέρκυρας στα μέσα Ιουνίου, χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμασε όσους έχουν την ευκαιρία να βρεθούν το Σάββατο 17 Ιουνίου […]

Πανελλήνιοι Αγώνες Φουσκωτών Σκαφών θα διεξαχθούν και φέτος στον Όρμο Γαρίτσας της Κέρκυρας στα μέσα Ιουνίου, χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα<...>σε όσους έχουν την ευκαιρία να βρεθούν το Σάββατο 17 Ιουνίου 2006 στο νησί των Φαιάκων.

Σημειώνεται ότι οι αγώνες οργανώνονται από τον Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών Κέρκυρας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Ε.Ο.Τ. και του Δήμου Κερκυραίων και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κέρκυρας και της Αναπτυξιακής Επιχείρησης του Δήμου Κερκυραίων.

Η συμμετοχή των σκαφών που θα αγωνιστούν προβλέπεται να είναι διπλάσια από την περσινή, με τη δυναμική παρουσία του πρωταθλητή Ελλάδας κ. Θοδωρή Κριτικού, ο οποίος μετά τον περυσινό τραυματισμό του επανέρχεται δριμύτερος με το ολοκαίνουργο, ταχύτατο σκάφος του.

Τα σκάφη που θα αγωνιστούν θα είναι φουσκωτά σε κατηγορία αγωνιστική – sport, τα οποία αναπτύσσουν ταχύτητες που ξεπερνούν τα 80 μίλια και κατηγορία τουρισμού, τα οποία συνδυάζουν άνεση, κομψότητα και ταχύτητα.

Παράλληλα με τους Αγώνες Φουσκωτών, για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν και Πανελλήνιοι Αγώνες Θαλάσσιου Σκι, με ιδιαίτερα θεαματικές επιδείξεις, καθώς και επιδείξεις διάσωσης από την Ναυαγοσωστική Σχολή της Κέρκυρας, η οποία θεωρείται από τις καλύτερες στην Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024