Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυζήτηση για θέματα τουρισμού μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας

Συζήτηση για θέματα τουρισμού μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας

Επίκεντρο τον τουρισμό είχε η αιφνίδια συνάντηση που είχαν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής των χωρών της Ε.Ε., της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής που πραγματοποιείται στη Βιέννη ο πρωθυπουργός κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής με τον Τούρκο ομόλογό του…

Επίκεντρο τον τουρισμό είχε η αιφνίδια συνάντηση που είχαν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής των χωρών της Ε.Ε., της Λατινικής Αμερικής<...>και της Καραϊβικής που πραγματοποιείται στη Βιέννη ο πρωθυπουργός κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής με τον Τούρκο ομόλογό του κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογαν.

Κατά τη συνάντηση των δύο αντρών ζητήθηκε εκ μέρους της ελληνικής πλευράς να καταργηθεί ο φόρος των 50 δολαρίων που επιβάλουν οι τουρκικές αρχές στους τουρίστες που έρχονται από την Τουρκία στην Ελλάδα καθώς και να διευκολυνθεί η διέλευση στον Έβρο. Παράλληλα ένα άλλο σημαντικό θέμα που συζητήθηκε αφορούσε στο μορατόριουμ κατά τη θερινή περίοδο.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν η υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος κυρία Ντόρα Μπακογιάννη καθώς και ο υπουργός επικρατείας της Τουρκίας κ. Αλί Μπαμπατζάν.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024