Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΠανευρωπαϊκό Επενδυτικό και Κτηματομεσιτικό Συνέδριο – Έκθεση GOLF

Πανευρωπαϊκό Επενδυτικό και Κτηματομεσιτικό Συνέδριο – Έκθεση GOLF

Οι προοπτικές ανάπτυξης του γκολφ ως μορφή τουρισμού στην Ευρώπη σε συνδυασμό με την υλοποίηση επενδύσεων στην αγορά του real estate θα αποτελέσουν το κεντρικό θέμα συζήτησης στο “2003 Πανευρωπαϊκό […]

Οι προοπτικές ανάπτυξης του γκολφ ως μορφή τουρισμού στην Ευρώπη σε συνδυασμό με την υλοποίηση επενδύσεων στην αγορά του real estate θα αποτελέσουν το κεντρικό θέμα συζήτησης στο<…> “2003 Πανευρωπαϊκό Επενδυτικό και Κτηματομεσιτικό Συνέδριο-Έκθεση GOLF”, (2003 European GOLF Investment and Real Estate Conference & Exhibition), το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα, το διήμερο 28 και 29 Νοεμβρίου 2003, στις αίθουσες του ξενοδοχείου Athenaeum InterContinental.

Το συνέδριο έχει πανευρωπαϊκό χαρακτήρα και θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή 15 χωρών. Τη διοργάνωσή του έχει αναλάβει η εταιρεία INV International Ltd., με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο σε συνεργασία με το U.S. Commercial Service των ΗΠΑ και υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Πολιτείας που θα καταθέσουν τις προτάσεις τους για την αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου, θα παρουσιάσουν τις πολιτικές για την προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων και θα αναφερθούν στα προγράμματα συνεργασίας ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Επίσης, θα παρευρεθούν κορυφαία στελέχη του ιδιωτικού τομέα της Ελλάδος και του εξωτερικού (Ευρώπη, ΗΠΑ, Αυστραλία κτλ.) που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του real estate, της τραπεζικής αγοράς, του τουρισμού και συνολικά του οικονομικού τομέα και ενδιαφέρονται για τις δυνατότητες ανάπτυξης επενδύσεων τουρισμού γκολφ και real estate σε ολόκληρη την Ευρώπη αλλά και ειδικότερα στη Μεσόγειο.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης και των εργασιών του συνεδρίου:

  • Θα παρουσιαστούν στοιχεία για τις επενδύσεις γκολφ και real estate στο εξωτερικό και οι ειδικοί θα καταθέσουν τις εμπειρίες, εκτιμήσεις και απόψεις τους για το παρόν και το μέλλον του κλάδου στην Ευρώπη. Στις παρουσιάσεις αυτές θα συμμετάσχουν επαγγελματίες και εκπρόσωποι του τομέα real estate, της χρηματοπιστωτικής αγοράς, καθώς και στους κλάδους του τουρισμού και αναψυχής (leisure), των ξενοδοχείων, της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, του γκολφ, κτλ.
  • Θα παρουσιαστούν ειδικά και εξειδικευμένα επενδυτικά προγράμματα ανάπτυξης γκολφ, τουρισμού γκολφ και real estate σε επιλεγμένες περιοχές χωρών. Για την Ελλάδα ειδικότερα, θα γίνουν παρουσιάσεις εκτάσεων και επιχειρηματικών σχεδίων για την συνολική τοπική ανάπτυξη περιοχών της Αττικής, Κρήτης και Θεσπρωτίας.
  • Ο Aρης Ίκκος, Γενικός Διευθυντής της JBR Hellas, θα παρουσιάσει την έρευνα που εκπόνησε η εταιρία, ένα από τα βασικά στοιχεία της οποίας δείχνει ότι η ανάπτυξη του γκολφ στην Ελλάδα μπορεί να βασιστεί στην ύπαρξη μιας έτοιμης αγοράς 200.000 “τουριστών-γκολφ”.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024