Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΥπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή νέου γηπέδου γκολφ στην Κρήτη

Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή νέου γηπέδου γκολφ στην Κρήτη

Υπεγράφη χθες η σύμβαση μεταξύ της εταιρίας ‘Κρητικά Γκολφ Α.Ε.’ και της Τεχνικής εταιρίας Εργοκατ Α.Ε., για την έναρξη της κατασκευής του νέου γηπέδου γκολφ στην Κρήτη. Στην εταιρία ‘Κρητικά […]

Υπεγράφη χθες η σύμβαση μεταξύ της εταιρίας 'Κρητικά Γκολφ Α.Ε.' και της Τεχνικής εταιρίας Εργοκατ Α.Ε., για την έναρξη της κατασκευής<...> του νέου γηπέδου γκολφ στην Κρήτη. Στην εταιρία 'Κρητικά Γκολφ Α.Ε.' συμμετέχουν, εκτός από τον Δήμο Χερσονήσου, και διάφορες τουριστικές επιχειρήσεις μεταξύ των οποίων το Robinson Club, τα ξενοδοχεία Maris Hotels, και οι επιχειρηματίες Μαντωνανάκης, Βασιλάκης, Λεονταράκης, και Φουντουλάκης. Το έργο έχει ενταχθεί στον αναπτυξιακό νόμο.

Το γήπεδο του γκολφ θα κατασκευασθεί σε θέση που απέχει λίγα χιλιόμετρα από το Ηράκλειο Κρήτης, στην Χερσόνησο, θα έχει 18 διαδρομές (οπές) και θα αναπτυχθεί σε γήπεδο συνολικής εκτάσεως 720 στρεμμάτων.

Είναι τύπου 'Desert Golf', δηλαδή σε φυσικό περιβάλλον σχεδιασμένο σε διεθνή πρότυπα της PGA (Ομοσπονδία Επαγγελματιών Γκολφέρ) ώστε να πληρεί και τις υψηλότερες προδιαγραφές και απαιτήσεις των Γκολφέρ. Το γήπεδο θα λειτουργήσει τον Φεβρουάριο του 2003.

Η κατασκευή του πρώτου ουσιαστικά γηπέδου γκολφ στην Ελλάδα, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού και ειδικά για την ανάπτυξη της τουριστικής υποδομής της Κρήτης και αναμένεται να συμβάλει στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του νησιού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024