Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομία‘Απογειώθηκε’ η Louis Catering στο ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’

‘Απογειώθηκε’ η Louis Catering στο ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’

Περισσότεροι από 140.000 επισκέπτες πέρασαν από το Louis Catering, στο αεροδρόμιο ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’ ενώ το ‘Food Village by Louis Catering’ παρείχε εξυπηρέτηση στους επισκέπτες του αεροδρομίου όλο το 24ωρο. Το […]

Περισσότεροι από 140.000 επισκέπτες πέρασαν από το Louis<.> Catering, στο αεροδρόμιο 'Ελευθέριος Βενιζέλος' ενώ το<...> 'Food Village by Louis Catering' παρείχε εξυπηρέτηση στους επισκέπτες του αεροδρομίου όλο το 24ωρο.

Το 'Food Village by Louis Catering' βρίσκεται στο κτίριο αναχωρήσεων του νέου αεροδρομίου, στην ανοιχτή ζώνη και προσφέρει πολύ μεγάλη ποικιλία στους επισκέπτες του, μέσα από τους επτά γευστικούς σταθμούς γεύσεών του. Εκτός από το εξαιρετικό φαγητό που μπορούν να απολαύσουν οι ταξιδιώτες, υπάρχει και το 'Louis Express' στο κτίριο Satellite, με μεγάλη ποικιλία από καφέ, ποτά και σνακ.
Και οι δύο χώροι εστίασης της Louis Catering στο νέο αεροδρόμιο, μπορούν να εξυπηρετήσουν έως και 5.000 επισκέπτες ημερησίως. Το προσωπικό που απασχολείται στους χώρους φτάνει τα 140 άτομα, ενώ η συνολική επένδυση για την δημιουργία και λειτουργία των νέων χώρων φτάνει το 1 δισ. δρχ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι εγκαταστάσεις του νέου αεροδρομίου προβλέπεται να εξυπηρετήσουν συνολικά 12 εκατ. επιβάτες το χρόνο με προοπτική ως το 2004 να ξεπεράσουν τα 16 εκατ.

Η Louis Catering αποτελεί μια από τις πλέον διεθνοποιημένες δραστηριότητες του Ομίλου εταιριών ΛΟΥΗΣ και το 'Food Village by Louis Catering' στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σφραγίζει την 10η παρουσία του Ομίλου σε διεθνείς αερολιμένες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024