Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΣημαντικές ομιλίες, παρουσιάσεις και σεμινάρια υπόσχονται να εντυπωσιάσουν στο φετινό IMIC
IMIC 2009

Σημαντικές ομιλίες, παρουσιάσεις και σεμινάρια υπόσχονται να εντυπωσιάσουν στο φετινό IMIC

Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου ξεκινά στην Αθήνα, στον πολυχώρο Αθηναϊς το 5ο Συνέδριο της σειράς IMIC με θέμα «ΆΠουλώνταςΆ Προορισμούς, Χώρους Φιλοξενίας Εκδηλώσεων και Υπηρεσίες: Οι Προσδοκίες των Προμηθευτών και οι Απαιτήσεις των Πελατών».

Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου ξεκινά στην Αθήνα, στον πολυχώρο Αθηναϊς το 5ο Συνέδριο της σειράς IMIC με θέμα «ΆΠουλώνταςΆ<...> Προορισμούς, Χώρους Φιλοξενίας Εκδηλώσεων και Υπηρεσίες: Οι Προσδοκίες των Προμηθευτών και οι Απαιτήσεις των Πελατών».

Στη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου για τα συνέδρια και τα ταξίδια κινήτρων μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν:

To «Destination Marketing and Branding Clinic»

Ένα ειδικό σεμινάριο/αφιέρωμα στους τρόπους αποτελεσματικής προβολής των ελληνικών τουριστικών προορισμών που θα συντονίσει ο ειδικός επιστήμονας του τουριστικού μάρκετινγκ Δρ. Δημήτρης Κούτουλας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου υπάρχει η δυνατότητα να αναλυθούν περιπτώσεις προορισμών που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην εταιρεία Heliotoposπου διοργανώνει το συνέδριο.

Ένα Keynote Session για την επανάσταση του αυτονόητου και το μέλλον του ελληνικού τουρισμού

To οποίo θα αποτελέσει αφορμή για προβληματισμό προς όλες τις κατευθύνσεις. Κεντρικοί εισηγητές: ο ειδικός σε θέματα τουριστικού μάρκετινγκ Δρ. Δημήτρης Κούτουλας με θέμα: Η «επανάσταση του αυτονόητου» στην ελληνική τουριστική πολιτική στην οποία θα αναλύσει τα “κακώς” κείμενα της ελληνικής τουριστικής πολιτικής και ο Γιώργος Δρακόπουλος, Γενικός Διευθυντής του ΣΕΤΕ σε μια πολύ ζωντανή παρουσίαση-πρόσκληση για συζήτηση με θέμα: Τουριστική Ανάπτυξη χωρίς μεθοδολογικές προσεγγίσεις, αλλά με πολλή διαχείριση και καθόλου όραμα – Μια πρόταση-πρόσκληση σε διάλογο για το μέλλον του ελληνικού τουρισμού.

Η μοναδική Linda Pereira της CPL Events από την Πορτογαλία

Η οποία θα μυήσει τους συμμετέχοντες στην τέχνη των πωλήσεων, στο πώς τελικά «θα πούμε την ιστορία» παρουσιάζοντας το προϊόν μας αλλά και πως θα αξιοποιήσουμε το επαγγελματικό networking.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024