Τελευταία νέα

Η Γιορτή του 29ου Τρύγου στο Κτήμα Χατζημιχάλη

Το Κτήμα Χατζημιχάλη εδώ και τριάντα χρόνια καλλιεργεί με σεβασμό την πρώτη ύλη για τις ετικέτες του στους ιδιόκτητους αμπελώνες τουστην περιοχή της Αταλάντης, παράγοντας οίνους ποιότητας με ύφος και […]

Το Κτήμα Χατζημιχάλη εδώ και τριάντα χρόνια καλλιεργεί με σεβασμό την πρώτη ύλη για τις ετικέτες του στους ιδιόκτητους αμπελώνες του<...>στην περιοχή της Αταλάντης, παράγοντας οίνους ποιότητας με ύφος και προσωπικότητα. Το κάθε κρασί εκφράζει τα χαρακτηριστικά του αμπελοτοπίου από το οποίο προέρχεται, προβάλλοντας τη σημασία του μικροκλίματος και του υπεδάφους.

Κάθε φθινόπωρο, ο τρύγος αποτελεί για το Κτήμα Χατζημιχάλη μοναδικό γεγονός. Ο τρύγος του 2005 ήταν ο 29ος κατά σειρά από τη δημιουργία του Κτήματος και φυσικά το τέλος του αποτέλεσε ιδανικό έναυσμα για εορτασμό. Ο κ. Δημήτρης Χατζημιχάλης καλωσόρισε τους εκατοντάδες προσκεκλημένους του σε μία Σαββατιάτικη απόδραση από την καθημερινότητα, χαρίζοντας τους την δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά στο μαγικό κόσμο του κρασιού.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ήταν πλούσιο, καλύπτοντας τα γούστα και τις επιθυμίες όλων των καλεσμένων. Οι ξεναγήσεις που πραγματοποιούνταν κάθε 30 λεπτά είχαν ως αφετηρία τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις οινοποίησης και μέσα από μικρές αλλά σημαντικές μουσειακές νησίδες κατέληγαν στις υπόγειες κάβες που φιλοξενούν 2.500 γαλλικά δρύινα βαρέλια. Αμέσως μετά οι προσκεκλημένοι οδηγούνταν στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα γευσιγνωσίας, δοκιμάζοντας μία μεγάλη γκάμα ετικετών του Κτήματος Χατζημιχάλη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024