Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΦρέσκο Κτήμα Χατζημιχάλη – Πρώτιστο Κτήμα Χατζημιχάλη 2008
Και σε κιβώτιο 12 φιαλών, που μετατρέπεται σε συσκευασία προβολής για επιλεγμένες κάβες

Φρέσκο Κτήμα Χατζημιχάλη – Πρώτιστο Κτήμα Χατζημιχάλη 2008

Το Φρέσκο Κτήμα Χατζημιχάλη και το Πρώτιστο Κτήμα Χατζημιχάλη αποτελούν τις πρώτες οινικές κυκλοφορίες του Κτήματος μετά το πέρας του τρύγου. Δύο φρέσκα κρασιά έντονα αρωματικά, με ευχάριστη γεύση δίνουν […]

Το Φρέσκο Κτήμα Χατζημιχάλη και το Πρώτιστο Κτήμα Χατζημιχάλη αποτελούν τις πρώτες οινικές κυκλοφορίες του Κτήματος<...> μετά το πέρας του τρύγου. Δύο φρέσκα κρασιά έντονα αρωματικά, με ευχάριστη γεύση δίνουν το έναυσμα για διασκέδαση, κοινωνική συναναστροφή και χαλαρωτική διάθεση.

Στην ετικέτα με έντονα χρώματα, σχεδόν κλασικά πια για το ελληνικό nouveau από το Κτήμα Χατζημιχάλη, απεικονίζονται αερόστατα -σύμβολα της απελευθέρωσης και διάθεσης για ανανέωση, για ταξίδι, για εξερεύνηση δίνουν παράλληλα το στίγμα ποιότητας για την καθημερινή απόλαυση.

Το Φρέσκο Κτήμα Χατζημιχάλη και το Πρώτιστο Κτήμα Χατζημιχάλη κυκλοφορούν σε εντυπωσιακό κιβώτιο 12 φιαλών, που πολύ εύκολα μετατρέπεται σε συσκευασία προβολής για επιλεγμένες κάβες. Παράλληλα σειρά από εκδηλώσεις σε εστιατόρια και κάβες με καλέσματα και προβολές έχουν ως στόχο να ενισχύσουν περαιτέρω την παρουσία του και την αναγνωρισιμότητα του.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024