Τελευταία νέα

Προϊόντα της Carteco στα γραφεία της OSG Shipping Management

To αρχιτεκτονικό γραφείο Α&Μ ΑRCHITECTS (Μιχάλης Μαυρολέων & συνεργάτες), σε συνεργασία με την Carteco, ολοκλήρωσαν τον σχεδιασμό αλλά και τον εξοπλισμό των γραφείων της εταιρίας OSG Shipping Management. Γιατο έργο […]

To αρχιτεκτονικό γραφείο Α&Μ ΑRCHITECTS (Μιχάλης Μαυρολέων & συνεργάτες), σε συνεργασία με την Carteco, ολοκλήρωσαν τον σχεδιασμό αλλά και τον εξοπλισμό των γραφείων της εταιρίας OSG Shipping Management. Για<...>το έργο χρησιμοποιήθηκαν γραφεία, καθίσματα, ταπετσαρίες τοίχου, μοκέτες, καναπέδες, υφάσματα και δάπεδα.

Συγκεκριμένα, επελέγησαν το ακόλουθα υλικά: ταπετσαρίες τοίχου τις από τη συλλογές HELIUM & SHADOW & LIGHT της εταιρίας OMEXCO, καθίσματα της εταιρίας PEDRALI, μοντέλο ICE σε χρώματα πορτοκάλι, κίτρινο και πράσινο, καναπέδες GRASSOLER μοντέλο ARISTOS, Ισπανικές πολυθρόνες JACINTO USAN μοντέλο ARENA. Για το δάπεδο χρησιμοποιήθηκαν ξύλινο της εταιρίας OBJECT PARKETT, PVC σε απόδοση ξύλου της εταιρίας SATHIS και μοκέτες της εταιρίας CARPET CONCEPT. Τα υλικά τοποθετήθηκαν στις κοινόχρηστες αίθουσες και στις αίθουσες αναμονής καθώς και στους γραφειακούς χώρους της εταιρίας.

Η OSG αποτελεί μια leader εταιρία στο χώρο της μεταφοράς υγρών καυσίμων (λιπαντικά λάδια, πετρέλαιο κλπ), με ισχυρό και εκσυγχρονισμένο στόλο με διεθνή σημαία με γραφεία στην Νέα Υόρκη και στο New Castle της Αγγλίας, Η Ελληνική παρουσία της OSG είναι αισθητή για την ποιότητα των υπηρεσιών της στην μεταφορά υγρών, αλλά και στις καινοτόμες διαδικασίες στην ασφάλεια της μεταφορών. Η ποιότητα των γραφείων της αντικατοπτρίζει αφενός την φιλοσοφία της διεθνούς αυτής επιχείρησης στην Ελλάδα, αλλά και την ευρεία γκάμα των προϊόντων της Carteco που διαθέτει στην ελληνική αγορά.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024