Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΣτην Οινοτράπεζα Παυλίδη το Κτήμα Χατζημιχάλη

Στην Οινοτράπεζα Παυλίδη το Κτήμα Χατζημιχάλη

Τη φιλοσοφία που διέπει την παραγωγή οίνου στο Κτήμα Χατζημιχάλη παρουσίασε πριν λίγες μέρες ο κ. Δημήτρης Χατζημιχάλης στα μέλη τουClub Οινοφίλων της Οινοτράπεζας Παυλίδη, στα πλαίσια συνάντησης τους. Όπως […]

Τη φιλοσοφία που διέπει την παραγωγή οίνου στο Κτήμα Χατζημιχάλη παρουσίασε πριν λίγες μέρες ο κ. Δημήτρης Χατζημιχάλης στα μέλη του<...>Club Οινοφίλων της Οινοτράπεζας Παυλίδη, στα πλαίσια συνάντησης τους.

Όπως ανέφερε ο κ. Χατζημιχάλης, που αποτελεί και την `ψυχή` του Κτήματος, “αφετηρία για την παραγωγή οίνων ποιότητας είναι πάντοτε η παραγωγή άριστης πρώτης ύλης. Στο Κτήμα Χατζημιχάλη με τα 2000 στρέμματα ιδιόκτητων πεδινών, ημι-ορεινών και ορεινών αμπελώνων η μελέτη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και των δυνατοτήτων της κάθε τοποθεσίας, του κάθε συγκεκριμένου αμπελοτοπίου, είναι κανόνας. Ο τόπος, οι ιδιαίτερες εδαφοκλιματικές και άλλες συνθήκες, το οικοσύστημα συνδυάζονται με την ποικιλία του σταφυλιού, έτσι ώστε να προκύψουν κρασιά τυπικά, αλλά και ιδιαίτερα, με την ταυτότητα του αμπελοτοπίου που τα γέννησε”.

Στη συνέχεια, ο κ. Γιώργος Φλούδας, Υπεύθυνος Υποστήριξης Πωλήσεων, παρουσίασε στα μέλη του Club Οινοφίλων τα κρασιά που πλέον κυκλοφορούν με την ένδειξη του αμπελοτοπίου στην ετικέτα τους, ενώ τα μέλη του Club είχαν το προνόμιο να δοκιμάσουν πρώτοι και τα `Aglianico Χατζημιχάλη 2003` και `Refosco Χατζημιχάλη 2003`, που δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει στην αγορά.

Το ενδιαφέρον των μελών του Club για το Κτήμα Χατζημιχάλη μεγάλωνε με την κάθε γουλιά. Κορυφώθηκε με την υπόσχεση ότι σύντομα θα επισκεφθούν το Κτήμα, στην Αταλάντη, ώστε να γνωρίσουν από κοντά τα αμπελοτόπια όπου γεννιούνται τέτοια κρασιά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024