Τελευταία νέα

Στρώματα της Simmons διαθέσιμα από την Carteco

Για περισσότερα από 130 χρόνια η εταιρία Simmons συνδυάζει στα προϊόντα της την τεχνολογία με την παράδοση και τη γνώση, βοηθώντας τους πελάτες τηςνα κοιμούνται καλύτερα. Το διασημότερο χειροποίητο στρώμα […]

Για περισσότερα από 130 χρόνια η εταιρία Simmons συνδυάζει στα προϊόντα της την τεχνολογία με την παράδοση και τη γνώση, βοηθώντας τους πελάτες της<...>να κοιμούνται καλύτερα.

Το διασημότερο χειροποίητο στρώμα στον κόσμο Simmons Beautyrest, ανακαλύφθηκε το 1870 από τον G. Simmons στην Αμερική. Μια καινοτομία που έφερε επανάσταση στα κρεβάτια. Μετά από ανεπανάληπτη επιτυχία στις Η.Π.Α. πέρασε τον Ατλαντικό και εγκαταστάθηκε στην Γαλλία το 1929.

Τι είναι ακριβώς όμως αυτό που κάνει το σύστημα ελατηρίων Simmons μοναδικό σε σχέση με όλα τα άλλα;


  • Τα θολωτά κυλινδρικά ελατήρια τοποθετούνται σε ξεχωριστές θήκες και συνδέονται μεταξύ τους από την μέση, και όχι από την βάση και την κορυφή για να εξασφαλίζεται η ανεξάρτητη δράση τους. Η στήριξη εξισορροπείται, το βάρος επάνω σε ένα ελατήριο δεν επηρεάζει τα όμορα, ενώ τα αιχμηρά σημεία ελαχιστοποιούνται.
  • Οι 306 / m2 μονάδες ανεξάρτητων ελατηρίων [pocket springs] εξασφαλίζουν ανατομική υποστήριξη και διατήρηση της σωστής θέσης της σπονδυλικής στήλης.
  • Οι στρώσεις μάλλινης και βαμβακερής επένδυσης για επιλογή ανάλογα με την εποχή, το διπλό πλαίσιο περιμετρικής στήριξης και οι δίοδοι εξαερισμού προσφέρουν εξαιρετική άνεση και αισθητική.


Σημειώνεται ότι αντιπρόσωπος της εταιρίας Simmons είναι η εταιρία Carteco.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024