Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο Κτήμα Χατζημιχάλη στην αγορά του τουρισμού πολυτελείας

Το Κτήμα Χατζημιχάλη στην αγορά του τουρισμού πολυτελείας

Παρόν στην πρόσφατη έκθεση για τον τουρισμό πολυτελείας `Exclusive Travel 2006`, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό στο εκθεσιακό κέντροHelexpo Palace στο Μαρούσι, ήταν και το Κτήμα Χατζημιχάλη, προβάλλοντας τρεις ξεχωριστές […]

Παρόν στην πρόσφατη έκθεση για τον τουρισμό πολυτελείας `Exclusive Travel 2006`, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό στο εκθεσιακό κέντρο<...>Helexpo Palace στο Μαρούσι, ήταν και το Κτήμα Χατζημιχάλη, προβάλλοντας τρεις ξεχωριστές ετικέτες.

Λευκό & Ερυθρό Διονύσου Χώρα και Φρέσκο Χατζημιχάλη γέμιζαν συνεχώς τα ποτήρια των επισκεπτών και τους κρατούσαν συντροφιά κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους στον εκθεσιακό χώρο. Ταυτόχρονα, το κοινό ενημερωνόταν για την ύπαρξη και τις δραστηριότητες του Οινέα, του Wine Club, που ανήκει στο συγκρότημα εταιριών Χατζημιχάλη.

Επιπλέον, τόσο το κοινό όσο και οι εκθέτες έλαβαν ενημερωτικό υλικό σχετικά με το Κτήμα Χατζημιχάλη και τις δραστηριότητες που μπορεί να πραγματοποιήσει κανείς σε αυτό: Ξενάγηση στους ιδιόκτητους αμπελώνες, στο Οινοποιείο με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στις υπόγειες κλιματιζόμενες κάβες και τις μουσειακές νησίδες, καθώς και γευστική δοκιμή εκλεκτών οίνων. Η φιλοξενία στο Κτήμα όμως δε σταματά εδώ. Δίνεται η δυνατότητα για πραγματοποίηση συνεδρίων, ημερίδων και εταιρικών συναντήσεων στο υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο δυναμικότητας 150 ατόμων, ενώ το κλειστό εστιατόριο του Κτήματος προσφέρει απολαυστικά γεύματα. Τέλος, δίνεται η ευκαιρία στους λάτρεις της φύσης για περιπλανήσεις και πεζοπορία στα αμπελοτόπια του Κτήματος Χατζημιχάλη, ανακαλύπτοντας έτσι το φυσικό κάλλος των ορεινών όγκων της Φθιώτιδας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024