Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑφιερωμένη στα ελληνικά νησιά η νέα μπροσούρα του GIC για το 2001

Αφιερωμένη στα ελληνικά νησιά η νέα μπροσούρα του GIC για το 2001

Δύο νέους προορισμούς, την Πάτμο και την Λευκάδα εισάγει στη νέα, ανανεωμένη μπροσούρα του για το καλοκαίρι του 2001, ο tour operator Greek Islands Club (GIC). Μαζί τους, προτείνει και […]

Δύο νέους προορισμούς, την Πάτμο και την Λευκάδα εισάγει στη νέα, ανανεωμένη μπροσούρα του για το καλοκαίρι του 2001, ο tour operator Greek Islands Club<.><...> (GIC<.>). Μαζί τους, προτείνει και είκοσι-έξι νέους τόπους διαμονής στην Αλόννησο, την Σκόπελο, την Σκιάθο, την Κρήτη, τους Παξούς, τους Αντίπαξους, την Κεφαλονιά και την Κέρκυρα.

Ο διευθυντής του GIC, κ. David Watrous, δήλωσε ότι η μπροσούρα σχεδιάστηκε πάνω σε μια νέα, πιο "κομψή" φόρμα, που αποτελείται από πολλές φωτογραφίες και λεπτομερείς περιγραφές του κάθε νησιού και όλων των καταλυμάτων. Ο GIC προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε βίλες, ξενοδοχεία και σπίτια για ενοικίαση.

Η εισαγωγή τεσσάρων παραδοσιακών σπιτιών του 17ου αιώνα στο νησί της Πάτμου, προσφέρεται ιδανικά γι' αυτούς που αναζητούν την αυθεντική ηρεμία και την απομόνωση. O GIC ξεπερνάει την απουσία αεροδρομίου στο νησί -την οποία παρουσιάζει ως πλεονέκτημα- και παρουσιάζει το νησί με τους 2.500 κατοίκους, με τις υπέροχες παραλίες του, τα κάτασπρα σπιτάκια και το πανέμορφο σκηνικό με τα λοφάκια, ως έναν πραγματικό παράδεισο για τους επισκέπτες του.

Η Λευκάδα, η οποία προσφέρει πέντε νέους τόπους διαμονής, παρουσιάζεται ως το ιδανικό νησί γι' αυτούς που αγαπούν την τέχνη και την μουσική. Στο Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης, που γίνεται κάθε Αύγουστο, ξαναζωντανεύουν μουσικοί ήχοι, ανεβαίνουν θεατρικές παραστάσεις και γίνονται παραδοσιακοί λαϊκοί χοροί. Επίσης, παρουσιάζονται οι ευκαιρίες που έχει ο επισκέπτης της Λευκάδας για να επισκεφτεί το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Λαϊκό Μουσείο, αλλά και να απολαύσει συναυλίες της Λευκαδίτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας.

Εκτός από τις 150 βίλες, ο GIC προσφέρει και πολλά μικρά επιλεγμένα ξενοδοχεία. Μέσα στις τιμές των πακέτων περιλαμβάνονται ημερήσιες πτήσεις με επιστροφή, μεταφορές, διαμονή, ενοικίαση αυτοκινήτου αν χρειαστεί κλπ.

Οι επιλογές τόπων διαμονής που έκανε ο GIC για το 2001 είναι οι εξής:

Το Anatoli House στους Αντίπαξους, το Farmhouse Apartment στην Κρήτη, το Villa de Loulia στην Κέρκυρα, το Olive Grove στην Κεφαλονιά, το Hidden Cottage και το Starfish στην Αλόννησο και το Astrofayia στην Λευκάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024