Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΔημοφιλέστερος Χριστουγεννιάτικος προορισμός διακοπών του lastminute.com η Ινδία

Δημοφιλέστερος Χριστουγεννιάτικος προορισμός διακοπών του lastminute.com η Ινδία

Δημοφιλέστερος προορισμός διακοπών για τα Χριστούγεννα αναδείχθηκε από το lastminute.com η Ινδία, κατεβάζοντας τις Η.Π.Α.από την κορυφή. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το ηλεκτρονικό ταξιδιωτικό πρακτορείο οι Η.Π.Α. έπεσαν από […]

Δημοφιλέστερος προορισμός διακοπών για τα Χριστούγεννα αναδείχθηκε από το lastminute.com η Ινδία, κατεβάζοντας τις Η.Π.Α.<…>από την κορυφή. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το ηλεκτρονικό ταξιδιωτικό πρακτορείο οι Η.Π.Α. έπεσαν από τη κορυφή στη δεύτερη θέση, αφού η Ινδία από τη τρίτη θέση εκτοξεύτηκε στην πρώτη.

Η Κένυα μετακινήθηκε από την πέμπτη στη τρίτη θέση και η Τσεχία από τη δεύτερη θέση, στην οποία βρισκόταν το 2004, βρέθηκε το 2005 στην δεύτερη.

Η Τζαμάικα, τα νησιά Μπαρμπάντος και το Μεξικό βγήκαν εκτός των 10 δημοφιλέστερων προορισμών και τη θέση τους κατέλαβαν η Γρενάδα, τα νησιά Trinidad και Tobago και ο Μαυρίκιος.

Όπως ανέφερε ο κ. John Bevan, εκπρόσωπος του Lastminute holidays “η Γκόα εξακολουθεί να κυριαρχεί στα προγράμματα για την Ινδία. Τα ταξίδια στην Ινδία για τα φετινά Χριστούγεννα είναι περιζήτητα, γεγονός που δικαιολογείται από την γενικότερη άνοδο της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας. Η Ινδία αποτελεί κορυφαία επιλογή διακοπών τόσο για ζευγάρια, γκρουπ, όσο και για οικογένειες”.

Τέλος, σχολιάζοντας την πτώση των Η.Π.Α. στη λίστα των δημοφιλέστερων προορισμών, ο κ. Bevan ανέφερε ότι “οι πόλεις της Νέας Υόρκης και του Λας Βέγκας εξακολουθούν να είναι δημοφιλείς”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024