Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΚυκλοφόρησε η νέα μπροσούρα του Explore με νέες εξερευνήσεις σε ελληνικούς προορισμούς

Κυκλοφόρησε η νέα μπροσούρα του Explore με νέες εξερευνήσεις σε ελληνικούς προορισμούς

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η νέα μπροσούρα του Explore για το 2001-2002 παρουσιάζοντας στην Ελλάδα νέους προορισμούς για εξερευνήσεις όπως το Φαράγγι της Σαμαριάς, τα Κύθηρα με τη Μάνη, και τα Ζαγοροχώρια […]

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η νέα μπροσούρα του Explore<.> για το 2001-2002 παρουσιάζοντας στην Ελλάδα νέους προορισμούς για εξερευνήσεις όπως<...> το Φαράγγι της Σαμαριάς, τα Κύθηρα με τη Μάνη, και τα Ζαγοροχώρια με το Φαράγγι του Βίκου. Ο Explore είναι βρετανός tour operator που εξειδικεύεται στον τουρισμό περιπέτειας σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρίας, η ζήτηση για την Ελλάδα έχει αυξηθεί ενώ οι τιμές για τις διακοπές στην Ελλάδα βρίσκονται στα ίδια επίπεδα με την Αίγυπτο, την Κύπρο, το Μαρόκο, και την Ισπανία. Οι τιμές της Τουρκίας, είναι ελαφρά χαμηλότερες.

Ο Explore στέλνει βρετανούς τουρίστες λάτρεις του τουρισμού περιπέτειας στις Κυκλάδες με έμφαση στην Σαντορίνη την ΄χαμένη Ατλαντίδα', στα Κύθηρα και στα απότομα βουνά της Μάνης, στην Αττική και στα γραφικά νησιά Κύθνο και Κέα, στην Κρήτη και το Φαράγγι της Σαμαριάς, στα Ζαγοροχώρια και το Φαράγγι του Βίκου.

Στην Κύπρο οι εκδρομές περιλαμβάνουν τα χωριά του βουνού Τρόοδος, και δίνεται η δυνατότητα στους τουρίστες να κάνουν trekking στην χερσόνησο της Άκαμας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024