Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣάλος στη Μεγάλη Βρετανία από τουριστική εταιρία-φάντασμα

Σάλος στη Μεγάλη Βρετανία από τουριστική εταιρία-φάντασμα

Μεγάλο σάλο και μπέρδεμα έχει δημιουργήσει στη Μεγάλη Βρετανία, η καμπάνια της εταιρίας-φάντασμα, Holidays Direct Promotions, η οποία παρότρυνε διάφορες οικογένειες σε όλη την χώρα να στείλουν 29,95 Λίρες Αγγλίας […]

Μεγάλο σάλο και μπέρδεμα έχει δημιουργήσει στη Μεγάλη Βρετανία, η καμπάνια της εταιρίας-φάντασμα<...>, Holidays Direct Promotions<.>, η οποία παρότρυνε διάφορες οικογένειες σε όλη την χώρα να στείλουν 29,95 Λίρες Αγγλίας με την πρόφαση να απολαύσουν τις δωρεάν διακοπές που έχουν κερδίσει. H εταιρία-φάντασμα έχει στείλει χιλιάδες διαφημιστικά φυλλάδια με τηλέφωνα, τα οποία δεν υπάρχουν πια.

Όμως, μεγάλο μέρος των απατημένων Βρετανών στράφηκαν εναντίων της γνωστής εταιρίας Direct Holidays, που είναι θυγατρική της Airtours πιστεύοντας ότι αυτή ήταν η εταιρία που τους δώριζε το ταξίδι. Εκπρόσωπος της εταιρίας Direct Holidays δήλωσε ότι η εταιρία μελετά το θέμα με τους δικηγόρους της, γιατί τα παράπονα είναι χιλιάδες. 'Φυσικά, η εταιρία μας δεν έχει καμιά ανάμειξη με την εταιρία Holidays Direct Promotions, ούτε με τα ταξίδια που δίνονται ως δώρα', τόνισε εκπρόσωπος της εταιρίας.

Επίσης, ο ηλεκτρονικός κόμβος direct-holidays.co.uk που και αυτός δεν έχει σχέση με την εταιρία-φάντασμα Holidays Direct Promotions, έχει τοποθετήσει πάνω στον κόμβο προειδοποιητικό μήνυμα αναφέροντας ότι οι δύο εταιρίες είναι παντελώς άσχετες.

Η Ένωση Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων (ABTA – Association of British Travel Agents), ανακοίνωσε ότι η εταιρία-φάντασμα Holidays Direct Promotions, δεν είναι μέλος της, και ότι το κοινό πρέπει να είναι προσεκτικό πριν στείλει χρήματα σε εταιρίες που δεν γνωρίζει.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024