Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΜε την TUI ταξιδεύει η ελληνική συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision

Με την TUI ταξιδεύει η ελληνική συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision

Τη διοργάνωση των ταξιδιών για το promo tour της συμμετοχής της Ελλάδας στην Eurovision έχει αναλάβει και φέτος, όπως και πέρσι,ο ταξιδιωτικός οργανισμός TUI. Το ελληνικό τραγούδι και τα μέλη […]

Τη διοργάνωση των ταξιδιών για το promo tour της συμμετοχής της Ελλάδας στην Eurovision έχει αναλάβει και φέτος, όπως και πέρσι,<...>ο ταξιδιωτικός οργανισμός TUI.

Το ελληνικό τραγούδι και τα μέλη της αποστολής ταξιδεύουν με την TUI, κάνοντας δημοφιλές το `Everything I am` σε κάθε γωνιά της Ευρώπης. Η TUI έχει φροντίσει για όλες τις ταξιδιωτικές ανάγκες της `Αννας Βίσση και της ομάδας της ΕΡΤ, που προωθούν το τραγούδι μας. Κάθε αποστολή, μεταφέρει παράλληλα το κλίμα και την καλή διάθεση, που συνοδεύει τη διοργάνωση του διαγωνισμού που θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα.

Σύμφωνα με δήλωση του Διευθυντή του Τμήματος Corporate Services, κ. Χρήστου Κωνσταντινίδη, “ευχή και ελπίδα κι αυτή τη χρονιά είναι το χαμόγελό της TUI να φέρει καλή τύχη στην `Αννα Βίσση και στο τραγούδι μας”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τμήμα εταιρικών πελατών της TUI Hellas, συνεργάζεται με μεγάλες εταιρίες από όλους τους κλάδους, παρέχοντας ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και εξειδικεύεται στη διοργάνωση συνεδρίων, εκδηλώσεων, επαγγελματικών ταξιδιών, αναψυχής αλλά και αθλητικού τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024