Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΣτο χρηματιστήριο της Κύπρου η New Marathon Tours

Στο χρηματιστήριο της Κύπρου η New Marathon Tours

Την είσοδο του στο χρηματιστήριο αξιών Κύπρου ετοιμάζει ο κυπριακός όμιλος εταιριών New Marathon Tours. Με την κίνηση αυτή αισιοδοξεί να αντλήσει τα αναγκαία κεφάλαια που θα του επιτρέψουν να […]

Την είσοδο του στο χρηματιστήριο αξιών Κύπρου ετοιμάζει ο κυπριακός όμιλος εταιριών<...> New Marathon<.> Tours. Με την κίνηση αυτή αισιοδοξεί να αντλήσει τα αναγκαία κεφάλαια που θα του επιτρέψουν να κάνει ακόμη πιο αισθητή την παρουσία του στη νέα χιλιετία.
Πρόσφατα απόκτησε κρουαζιερόπλοιο, το οποίο από τις 19 Μαΐου θα αρχίσει τις περιηγήσεις του, με προσεγγίσεις στα ελληνικά νησιά και το Λίβανο, ενώ διαπραγματεύεται να αγοράσει και δεύτερο, ενισχύοντας την παρουσία του στο χώρο της κρουαζιέρας. Στα άλλα σχέδια του ομίλου περιλαμβάνεται η αγορά ξενοδοχειακών μονάδων στην Κύπρο και τουριστικών πρακτορείων στη Βρετανία και την Αυστρία.
Στην Ελλάδα ο όμιλος δραστηριοποιείται από το 1997 με την New Marathon ΕΠΕ η οποία από τον Ιανουάριο του 1998 λειτουργεί και ως γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων των Ρουμανικών Αερογραμμών TAROM.
Το συγκρότημα, που στα 11 χρόνια της λειτουργίας του παρουσιάζει μια συνεχώς ανοδική πορεία, διατηρεί δύο γραφεία στην Αθήνα καθώς και γραφεία στον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη. Επίσης έχει αναπτύξει δραστηριότητα στη Ρουμανία, το Λίβανο και την Παλαιστίνη. Συνολικά διατηρεί έξι εταιρίες σε πέντε διαφορετικές χώρες.
Στην Κύπρο, εκτός από την Tarom, η New Marathon είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Γιουγκοσλαβικών Αερογραμμών JAT και των αεροπορικών εταιριών του Καζακστάν, της Αρμενίας, ενώ αντιπροσωπεύει και την Aeroflot.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024