Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΤο Travel Plan συμβάλλει στην εκπαίδευση των νέων

Το Travel Plan συμβάλλει στην εκπαίδευση των νέων

Είκοσι πέντε (25) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δωρεά από το Eurostar/Travel Plan, τον μεγαλύτερο τουριστικό οργανισμό της χώρας μας, πρόκειται να παραδώσει τις επόμενες ημέρες ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Δασκαλάκης […]

Είκοσι πέντε (25) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δωρεά από το Eurostar/Travel Plan, τον μεγαλύτερο τουριστικό<...> οργανισμό της χώρας μας, πρόκειται να παραδώσει τις επόμενες ημέρες ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Δασκαλάκης Γεώργιος, στο 56ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών.

Το Travel Plan στηρίζει και συμβάλλει στην αναβάθμιση της σχολικής εκπαίδευσης, ενισχύοντας την εκπαιδευτική διαδικασία με την παροχή ηλεκτρονικών υπολογιστών, φέρνοντας τους μαθητές σε επαφή με τον κοινωνία της πληροφορίας. Στόχος αυτής της κίνησής μας, είναι η υποστήριξη της εκπαίδευσης και η προώθηση της γνώσης των μαθητών, παρέχοντας τα μέσα για την διεύρυνση και την ποιοτική βελτίωση της εκπαιδευτικής τους διαδικασίας.

Ο κος Δασκαλάκης τόνισε μεταξύ άλλων: «Κινητήριος μοχλός κάθε χορηγικής μας δράσης είναι η ουσιαστική συνδρομή στην υποστήριξη και την ανάπτυξη της εκπαίδευσης. Επιδιώκουμε δε ως εταιρία, η συμβολή μας, να λειτουργεί παράλληλα με ένα πρόγραμμα χορηγικών πρωτοβουλιών που έχουν στο επίκεντρό τους την κοινωνική ευημερία και πρόοδο. Ξεχωριστή θέση στο πλάνο των υποστηρικτικών ενεργειών μας προς την κοινωνία, κατέχουν οι πρωτοβουλίες που αναπτύσσουμε για την εκπαίδευση, πνευματική καλλιέργεια και πρόοδο των νέων». Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, κ. Δέδες Βασίλειος, ευχαρίστησε με την σειρά του τον κ. Δασκαλάκη για την άμεση ανταπόκρισή του, δηλώνοντας: «Με τη δωρεά των ηλεκτρονικών υπολογιστών, θα μπορέσουν τα παιδιά του σχολείου μας, να μάθουν το χειρισμό τους και να ταξιδέψουν στον όμορφο κόσμο της γνώσης που προσφέρει το διαδίκτυο. Επίσης θα δοθεί η ευκαιρία στους δασκάλους μας να κάνουν το αντικείμενο της μάθησης πιο συναρπαστικό για τα παιδιά αλλά και για τους ίδιους. Ευχαριστούμε πολύ το Travel Plan και σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο σας».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024