Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤριετές σχέδιο μετατροπής της Thomas Cook σε online ταξιδιωτικό οργανισμό
Το project θα έχει ολοκληρωθεί έως το καλοκαίρι του 2012

Τριετές σχέδιο μετατροπής της Thomas Cook σε online ταξιδιωτικό οργανισμό

Πληροφορίες που διαρρέουν σιγά-σιγά από την Thomas Cook, αναφέρουν σχέδιά της για κατασκευή και λειτουργία online ταξιδιωτικού γραφείου στην Ευρώπη. Κάποια στελέχη λένε ότι η διαδικασία δημιουργίας μιας τέτοιας ομάδας (που ουσιαστικά ξεκίνησε τουλάχιστον από το καλοκαίρι του 2009,…

Πληροφορίες που διαρρέουν σιγά-σιγά από την Thomas Cook, αναφέρουν σχέδιά της για κατασκευή και λειτουργία online ταξιδιωτικού γραφείου στην Ευρώπη. Κάποια στελέχη λένε ότι η διαδικασία δημιουργίας μιας τέτοιας ομάδας (που ουσιαστικά ξεκίνησε τουλάχιστον από το καλοκαίρι του 2009, όταν ο πρώην πρόεδρος της Expedia Simon Breakwell ενήργησε ως σύμβουλος για την εταιρεία), θα ολοκληρωθεί έως το καλοκαίρι του 2012.

Το χρονοδιάγραμμα αυτό είναι σημαντικά μικρότερο από ένα εναλλακτικό πενταετές πρόγραμμα για το έργο, το οποίο αναφέρουν άλλες πηγές.

Η Thomas Cook έχει επίσης διαβεβαιώσει ότι το νέο online ταξιδιωτικό γραφείο θα είναι εστιασμένο στην ευρωπαϊκή αγορά, αποκλείοντας έτσι πιθανότητες παρουσίας του και σε άλλες αγορές όπου η Thomas Cook έχει ήδη παρουσία -κυρίως στον Καναδά μέσω του τμήματος διοργάνωσης ταξιδίων της εταιρείας

Σημειώνεται ότι για να στοχεύσει σε άλλες σημαντικές αγορές Τ.Ο. όπως οι ΗΠΑ, η εταιρεία θα χρειαζόταν τεράστιες επενδύσεις σε μάρκετινγκ για να “σπάσει” την αγορά, την οποία έχουν “αγκαλιάσει” ασφυκτικά οι Expedia, Travelocity, Orbitz και Priceline, ουσιαστικά αποκλείοντας κάθε φιλοδοξία που θα μπορούσε να έχει εκεί η Thomas Cook.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024