Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕλληνική παρουσία στην WTM με πολλά ραντεβού για προώθηση της χώρας
Από 8-11 Νοεμβρίου 2010, στο Excel του Λονδίνου

Ελληνική παρουσία στην WTM με πολλά ραντεβού για προώθηση της χώρας

Ο υφυπουργός κ. Γιώργος Νικητιάδης και ο πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Νικόλας Κανελλόπουλος, εκπροσωπούν την Ελλάδα στη φετινή WTM που ξεκίνησε χθες στο Λονδίνο, συνοδευόμενοι από ολιγομελή ομάδα στελεχών του ΕΟΤ…

Ο υφυπουργός κ. Γιώργος Νικητιάδης και ο πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Νικόλας Κανελλόπουλος, εκπροσωπούν την Ελλάδα στη φετινή<...> WTM που ξεκίνησε χθες στο Λονδίνο, συνοδευόμενοι από ολιγομελή ομάδα στελεχών του ΕΟΤ.

Πολλά και σημαντικά τα ραντεβού που έχουν προγραμματιστεί για την τουριστική ηγεσία. Από τις συνεντεύξεις σε διεθνή ΜΜΕ, ξεχωρίζει αυτή του κ. Νικητιάδη στο CNN, ενώ σήμερα το απόγευμα θα διεξαχθεί και η εθιμοτυπική συνέντευξη τύπου της πολιτικής ηγεσίας του τουρισμού σε όλα τα ΜΜΕ ανεξαιρέτως.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υφυπουργός, πέραν των επαφών με τους μεγάλους τουριστικούς πράκτορες, που διακινούν και τη μερίδα του λέοντος των Aγγλων τουριστών στην Ελλάδα, θα έχει συναντήσεις και με ανεξάρτητους Tour Operator`s σε μια προσπάθεια απεξάρτησης από τους μεγάλους του χώρου. Στόχος είναι η αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τη Βρετανία. Σε αυτό το πλαίσιο θα υπάρξουν και συναντήσεις με τους επικεφαλής των αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους, σε συνέχεια της συνεργασίας που αναπτύχτηκε στην Αθήνα, το προηγούμενο διάστημα.

Ο υφυπουργός Τουρισμού εγκαινίασε μαζί με τον πρόεδρο του ΕΟΤ το ελληνικό περίπτερο στην παγκόσμια τουριστική έκθεση του Λονδίνου , στην οποία παίρνουν μέρος οι εθνικοί οργανισμοί Τουρισμού από όλες τις χώρες του κόσμου καθώς και άλλοι μεγάλοι παράγοντες της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Η WTM γιορτάζει φέτος τα 31 χρόνια συνεχής παρουσίας στα διεθνή τουριστικά δρώμενα αποτελώντας τον καταλύτη για ακόμα περισσότερες ευκαιρίες επιχειρηματικών ταξιδιών βιομηχανία από ποτέ, όπως επισημαίνεται από διεθνείς αναλυτές.

Σημειώνεται ότιΓγια λόγους κόστους ούτε στην έκθεση αυτή οργανώθηκε αποστολή, όπως γινόταν επί σειρά ετών, ενώ και το ξεοδοχείο που επελέγη είναι περιφερειακό και πολύ οικονομικό, σε σχέση με όσα συνηθίζονταν μέχρι τώρα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024