Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΑπαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας για πυρκαγιά στην Κέρκυρα
Περιφέρεια

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας για πυρκαγιά στην Κέρκυρα

Το κτήμα του Μον Ρεπό (φωτό: Τατιάνα Ρόκου).

Το μέτρο της απαγόρευσης ισχύει, μεταξύ άλλων, για το Κεδροδάσος Ίσσου (Αμμοθίνες Κορισσίων), το Μον Ρεπό και τα νησάκια Λαζαρέτο, Βίδο και Ποντικονήσι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας κ. Κωνσταντίνος Ζορμπάς ισχύει απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας, σε συγκεκριμένες περιοχές της Κέρκυρας λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς στο νησί, κατηγορία 4, σύμφωνα με τον Χάρτη της Γενικής Γραμματείας, για αύριο Δευτέρα 31 Ιουλίου από τις 08:00 μέχρι την ανατολή του ήλιου της Τρίτης 1η Αυγούστου.

Το μέτρο της απαγόρευσης θα ισχύσει για τις ακόλουθες περιοχές:
α) Κεδροδάσος Ίσσου (Αμμοθίνες Κορισσίων), Δάσος Αγίου Ματθαίου, Αρκουδίλας και Περιοχή Θεοφύλακτος της Τοπικής Κοινότητας Παυλιάνας Δήμου Νότιας Κέρκυρας.
β) Μον Ρεπό, Νήσος Λαζαρέτο, Νήσος Βίδος, Νήσος Ποντικονήσι, Κομπίτσι, Άγιοι Δέκα, Σταυρός και περιοχή Άγιος Παντελεήμων της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Γαρούνα Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων.
γ) Πόρτο Τιμόνι Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.
δ) Ερημίτη, Νήσοι Παναγία, Άγιος Νικόλαος και Αντίπαξοι Δήμου Παξών

Η ανακοίνωση κοινοποιήθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024