Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΗ TUI κάνει την Τουρκία προορισμό για όλο το χρόνο
Προορισμοί

Η TUI κάνει την Τουρκία προορισμό για όλο το χρόνο

Το πολυπόθητο τουρισμό 365 ημερών φαίνεται να πετυχαίνει η Τουρκία.

Η TUI επεκτείνει τη τουριστική σεζόν στην Τουρκία για όλο το χρόνο και όπως δηλώνει “η Τουρκία είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών για τους πελάτες της TUI από όλες τις αγορές. 1,9 εκατομμύρια επισκέπτες ταξίδεψαν στην Τουρκία με την TUI το 2022. Η χώρα δεν είναι περιζήτητος προορισμός μόνο την καλοκαιρινή περίοδο, αφού οι πελάτες της TUI Deutschland μπορούν να κάνουν κράτηση για διακοπές στην Αττάλεια όλο το χρόνο. Η περιοχή στην Τουρκική Ριβιέρα είναι ο πέμπτος μεγαλύτερος προορισμός της TUI τη χειμερινή περίοδο. Τώρα η προσφορά επεκτείνεται και για τους Βρετανούς επισκέπτες: για τη χειμερινή περίοδο 2023/24, οι χωρητικότητες για την Αττάλεια θα αυξηθούν κατά 30 %.

Ο Sebastian Ebel, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου TUI: «Η ζήτηση για διακοπές ξεπερνά κατά πολύ την κλασική καλοκαιρινή ταξιδιωτική σεζόν. Αυτό ισχύει για πολλές χώρες της δυτικής και της ανατολικής Μεσογείου. Οι πελάτες θέλουν υψηλό βαθμό ευελιξίας. Εκτός από τα κλασικά ταξίδια το καλοκαίρι, υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός πελατών που περνούν το χειμώνα στο νότο ή ταξιδεύουν στις παραθεριστικές περιοχές για αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες την άνοιξη και το φθινόπωρο. Πολλές περιοχές έχουν προετοιμαστεί καλά για τη μεγαλύτερη σεζόν και ξεκινούν κοινές πρωτοβουλίες με την TUI».

Με το ολοκληρωμένο επιχειρηματικό της μοντέλο και τα δικά της αεροσκάφη και ξενοδοχεία, η TUI μπορεί να αντιδράσει γρήγορα στις αλλαγές της ζήτησης και να κάνει δυνατές προσφορές διακοπών όλο το χρόνο. Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς είναι επομένως πλέον ελκυστικοί και το χειμώνα. Πολλοί από τους Γερμανούς επισκέπτες της TUI επιθυμούν να περάσουν το χειμώνα στην Αττάλεια, για παράδειγμα, τονίζει η TUI. Ο όμιλος επεκτείνει τώρα αυτή την προσφορά και στους Βρετανούς πελάτες του. Είναι μια κατάσταση win-win-win για όλους: οι επισκέπτες της TUI έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές και ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στον προγραμματισμό του ταξιδιού των διακοπών τους, επωφελούνται από προσφορές σε διαφορετικές περιόδους της σεζόν.

Από τη Γερμανία, η TUI προσφέρει ήδη εκδρομές όλο το χρόνο στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα και στη Χέρεθ στην Ισπανία, αλλά και το Φάρο στη Πορτογαλία εκτός από την Τουρκία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024