Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΡολάνδης: Να αναπτυχθεί περισσότερο ο τουρισμός μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου

Ρολάνδης: Να αναπτυχθεί περισσότερο ο τουρισμός μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου

Υπεγράφησαν χθες οι δύο Συμφωνίες μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου από τον υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου κ. Νίκο Α. Ρολάνδη και τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Άκη Τσοχατζόπουλο, που […]

Υπεγράφησαν χθες οι δύο Συμφωνίες μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου από τον υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου<...> κ. Νίκο Α. Ρολάνδη και τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Άκη Τσοχατζόπουλο, που αφορούν συνεργασία στους τομείς του εμπορίου και της ενέργειας, όπως επίσης και το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ) και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), που υπέγραψαν ο κ. Χρύσης Πρέντζας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΤ και ο κ. Ιωάννης Πατέλλης, Πρόεδρος του ΕΟΤ.

Σε σχόλια του ο κ. Ρολάνδης τόνισε ότι ο τουρισμός μεταξύ των δύο χωρών πρέπει να αναπτυχθεί περισσότερο γιατί εκτός από τα οικονομικά οφέλη, αυτός ο αμφίδρομος τουρισμός αποτελεί και ένα είδος εθνικού προσκυνήματος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024