Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΜε δύο πρόσθετες θεματικές συνεχίζονται οι δωρεάν ξεναγήσεις στη Λευκωσία
Μουσεία

Με δύο πρόσθετες θεματικές συνεχίζονται οι δωρεάν ξεναγήσεις στη Λευκωσία

Δύο νέες ξεναγήσεις θα προσφέρει ο Δήμος Λευκωσίας καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Η Εταιρία Τουριστικης Ανάπτυξης και Προβολής Λευκωσίας (ΕΤΑΠ) και ο Δήμος Λευκωσίας διοργανώνουν και φέτος δωρεάν ξεναγήσεις στην πόλη της Λευκωσίας, οι οποίες θα διαρκέσουν καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους και στις προστέθηκαν άλλες δύο ειδικές θεματικές ξεναγήσεις, αποκλειστικά σχεδιασμένες για τα μουσεία της πόλης.

‘Οπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου η ΕΤΑΠ Λευκωσίας οι ξεναγήσεις, προσφέρουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να περιηγηθούν στα σημαντικότερα μνημεία και σημεία ενδιαφέροντος της πρωτεύουσας και να ανακαλύψουν τον τεράστιο πολιτιστικό της πλούτο.

Διευκρινίζει περαιτέρω ότι η πρώτη θεματική διαδρομή, πέραν της ξενάγησης στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, περιλαμβάνει ακόμα δύο, στο νέο τοπικό αρχαιολογικό Μουσείο Λεδρών και στο Κυπριακό Μουσείο και πως η δεύτερη, συμπεριλαμβάνει μουσεία της εντός των τειχών πόλης, όπως το δημοτικό μουσείο Χαρακτικής Χαμπή, το μουσείο κυπριακής Νομισματοκοπίας και το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας.

Επισημαίνει επίσης πως λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως δηλώνουν έγκαιρα συμμετοχή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024