Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςEMMYS 2023: Στον Πόρο έλαβε χώρα η γνωστή έκθεση ακτοπλοΐας
Εκθέσεις

EMMYS 2023: Στον Πόρο έλαβε χώρα η γνωστή έκθεση ακτοπλοΐας

Η έκθεση ετελέσθη υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (EOT).

Ολοκληρώθηκε το 19ο EMMYS 2023, που πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 6 Μαΐου στον Πόρο. Την έκθεση εγκαινίασαν την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023, η γ.γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης κα Ολυμπία Αναστασοπούλου, ο δήμαρχος Πόρου κ. Γιάννης Δημητριάδης, η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της έκθεσης EMMYS κα Barbara Gabriel και ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΤ κ. Αντώνης Στελλιάτος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι εκπρόσωποι του ΕΟΤ κ.κ. Ελένη Γερολυμάτου, προϊσταμένη Διεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων και Ιουλία Κουρεμένου, προϊσταμένη Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων, ο κ. Γιώργος Βερνίκος,  γ.γ. ΣΕΤΕ και εκπρόσωπος και μέλος Δ.Σ. του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, η βουλευτής Ν.Δ. κα Νόνη Δούνια, ο βουλευτής Ν.Δ. κ. Γιάννης Μελάς, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για τον Τουρισμό της Περιφέρειας Αττικής κος Θεόδωρος Κουτσογιαννόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Βασίλης Κορκίδης, ο σύμβουλος ΕΒΕΠ κ. Κωνσταντίνος Κορωνάκης, ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. κ. Νίκος Βλαχάκος, άλλοι προσκεκλημένοι της  Τοπικής Αυτοδιοίκησης και από την ΕΠΕΣΤ οι κ.κ. Εμμανουήλ Στεφανάκης, αντιπρόεδρος, Διογένης Βενετόπουλος, Γ΄ αντιπρόεδρος, Βασίλης Μαυρόγιαννης, γενικός γραμματέας, Πανάγος Λεμός, ειδικός γραμματέας, Αποστόλης Παπαδόπουλος, ταμίας Δ.Σ. και Διονύσης Πυλαρινός, μέλος Δ.Σ.

Στην έκθεση συμμετείχαν:

  • 95 σκάφη, επανδρωμένα Catamaran, Motor Yachts & Sailing Yachts, καλύπτοντας όλο το εύρος των σκαφών που διατίθενται προς ναύλωση. .
  • 30 περίπτερα εταιρειών ναύλωσης σκαφών, καθώς και εταιρειών που παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού.
  • 300 yacht brokers, από Αμερική, Αυστραλία, Αυστρία, Μπαχάμας, Βίρτζιν Άϊλαντς, Καναδά, Κροατία, Τσεχία, Αγγλία, Εσθονία, Γαλλία, Γερμανία, Ισραήλ, Ιταλία Μονακό, Νέα Ζηλανδία, Πολωνία, Ισπανία, Ελβετία, Ταϊβάν και Ελλάδα.
  • Ενώ εκτιμάται ότι περισσότερα από 2.500 άτομα επισκέφτηκαν τον χώρο της έκθεσης καθ’ όλη τη διάρκειά της.

Δεξιώσεις και πάρτι σε σκάφη πλαισίωσαν την έκθεση, ενώ πραγματοποιήθηκε Διαγωνισμός Μαγειρικής των Chefs των σκαφών σε δύο κατηγορίες. Στην κατηγορία EMERALD νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννη Σκαρλάτος chef του σκάφους LUCKY CLOVER και στην κατηγορία DIAMOND νικητής ο Σάββας Λιχανίδης chef του σκάφους ABOVE & BEYOND. Στους νικητές δόθηκαν επίσης ως δώρα vouchers διαμονής από τα ξενοδοχεία  Opera Mansion Hotel (Santorini) και Four Seasons Hotel (Cyprus).

Στον Διαγωνισμό Νερού ”Water Competition by CYBA”, νικητές στην κατηγορία EMERALD αναδείχθηκαν οι  Άννα Καζαντζίδη & Γιώργος Μαλεκάκης από το σκάφος PI2 και στην κατηγορία DIAMOND ο Γιώργος Καρανικόλας, Steward του σκάφους CHRISTAL MIO. Στους νικητές δόθηκαν επίσης ως δώρα vouchers διαμονής από τα ξενοδοχεία Domotel Hotel & Resorts (Θεσσαλονίκη).

Η έκθεση ετελέσθη υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (EOT), της Περιφέρειας Αττικής, του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Ναυτικού Επιμελητήριο της Ελλάδος (ΝΕΕ), του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ), του Δήμου Πόρου, της Ομοσπονδία Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA) και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023