Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Worldspan επεκτείνεται στα τουριστικά γραφεία της Μακεδονίας και της Θράκης

Η Worldspan επεκτείνεται στα τουριστικά γραφεία της Μακεδονίας και της Θράκης

Η Worldspan ανακοίνωσε χθες ότι πέτυχε τη σύναψη σημαντικής συμφωνίας για την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών της, στην Ένωση Ταξιδιωτικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης. Αυτή η επιτυχία θα ενισχύσει σημαντικά […]

Η Worldspan<.> ανακοίνωσε χθες ότι πέτυχε τη σύναψη σημαντικής συμφωνίας για την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών της, στην<...> Ένωση Ταξιδιωτικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης. Αυτή η επιτυχία θα ενισχύσει σημαντικά την παρουσία της Worldspan στον ελληνικό ταξιδιωτικό κλάδο.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η οποία υπογράφηκε στην Αθήνα στα τέλη Απριλίου, η Worldspan θα παρέχει και θα διανέμει τα προϊόντα Worldspan Go!SM και Worldspan for WindowsSM στα 36 μέλη της Ένωσης, ενώ ακόμα περισσότερα ταξιδιωτικά γραφεία αναμένεται να προστεθούν τους επόμενους μήνες.

Τα μέλη της Ένωσης διαχειρίζονται 100 ταξιδιωτικά γραφεία που ποικίλλουν σε μέγεθος, από μεγάλα έως μικρά, και τα οποία προσφέρουν ένα πλήρες φάσμα ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Περιλαμβάνουν επιχειρήσεις όπως οι Caravel Travel, Dion Travel, Metro Tours, Aerogrami Travel, Athos Hellos, Oasis Travel, Oceanic Travel και Splendid Travel. Κατά τη διάρκεια της διανομής τους επόμενους μήνες, το πρόγραμμα Worldspan for WindowsSM θα εγκατασταθεί στα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία, ενώ τα μικρότερα θα λάβουν το Worldspan Go!SM. Η Worldspan θα παρέχει επίσης εκπαίδευση σε τοπικό επίπεδο καθώς και τεχνική υποστήριξη.

Ο κος Παναγιώτης Mπαμίδης, πρόεδρος της Ένωσης, δήλωσε: "Αναζητούσαμε έναν εξειδικευμένο φορέα για να καλύψει τις τεχνολογικές ανάγκες όλων των ταξιδιωτικών γραφείων μας, έτσι ώστε να μην χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες πολλών διαφορετικών Παγκόσμιων Συστημάτων Διανομής (GDS), όπως κάναμε στο παρελθόν. Η Worldspan ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ελληνικών ταξιδιωτικών γραφείων, καθώς είναι ανταγωνιστική και προσφέρει τις καλύτερες λύσεις. Η ευελιξία και το φάσμα των προϊόντων της Worldspan απευθύνεται τόσο σε μεγάλα όσο και σε μικρότερα ταξιδιωτικά γραφεία, και αυτός ήταν ένας από τους παράγοντες που επηρέασαν την απόφασή μας."

Ο Λεωνίδας Ζώτος, Διευθύνων Σύμβουλος του παραρτήματος της Worldspan στην Ελλάδα, πρόσθεσε: "Είμαστε φυσικά ιδιαίτερα ευτυχείς για την επιτυχία μας στον τομέα αυτό. Η ταξιδιωτική βιομηχανία μεταβάλλεται ταχύτατα και τα ταξιδιωτικά γραφεία οφείλουν να επενδύουν σε Παγκόσμια Συστήματα Διανομής (GDS) τα οποία τους επιτρέπουν να ανταποκρίνονται και να ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών τους. Η επιτυχία αυτή τονίζει το γεγονός ότι η Worldspan κερδίζει έδαφος στην ελληνική αγορά, καθώς και τη συνεχή ικανότητά μας να αναπτύσσουμε λύσεις ταξιδιωτικών διανομών και ηλεκτρονικού εμπορίου, οι οποίες παρέχουν στους ταξιδιωτικούς πράκτορες τη δυνατότητα να είναι ανταγωνιστικοί."

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024