Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΚύπρος: Νέα συνεργασία της Travel Media Applications

Κύπρος: Νέα συνεργασία της Travel Media Applications

Την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Travel Media Applications (ΤΜΑ) στην αγορά της Κύπρου, ανέλαβε κατόπιν σχετικής συμφωνίας, η εταιρία Avantless. Η συνεργασία αυτή εγκαινιάστηκε με την παρουσίαση του .travelστις τουριστικές επιχειρήσεις […]

Την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Travel Media Applications (ΤΜΑ) στην αγορά της Κύπρου, ανέλαβε κατόπιν σχετικής συμφωνίας, η εταιρία Avantless. Η συνεργασία αυτή εγκαινιάστηκε με την παρουσίαση του .travel<...>στις τουριστικές επιχειρήσεις της Κύπρου, του οποίου αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η Travel Media Applications.

Οι παρουσιάσεις με θέμα “Ο Τουρισμός Παγκοσμίως μεταφέρεται στο .travel” πραγματοποιήθηκαν στην Κύπρο στις 26, 27 και 28 Ιουνίου 2007 με την αιγίδα του Κ.Ο.Τ. και την υποστήριξη των ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ. και Σ.Τ.Ε.Κ, μαγνητίζοντας το ενδιαφέρον των Κύπριων επιχειρηματιών από το χώρο ταξιδίων και τουρισμού.

Οι επιχειρηματίες της Κύπρου έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την πρόταση μεταφοράς του παγκόσμιου τουρισμού στο .travel, ενώ χαρακτήρισαν ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα την ευκαιρία που έχει η τουριστική βιομηχανία να ομαδοποιήσει τη δραστηριότητα της και να καταστήσει ευκολότερη την πρόσβαση των επισκεπτών της στις υπηρεσίες που προσφέρει.

Παρούσα σ’ αυτές τις ενημερωτικές παρουσιάσεις στην Κύπρο, ήταν και η κα Daniela Wagner, Διευθύνων Σύμβουλος, Ευρώπης και Μέσης Ανατολής της Tralliance Corporation που διαχειρίζεται το .travel παγκοσμίως. Η κα Wagner μίλησε για τις εξελίξεις του .travel σε διεθνές επίπεδο, ενώ για την ανταπόκριση της ελληνικής και κυπριακής αγοράς και τον τρόπο διάδοσης του .travel στην Ελλάδα και την Κύπρο μίλησε ο κ. Θεόδωρος Κουμέλης Διευθύνων Σύμβουλος της Travel Media Applications. Τα οφέλη για την Κυπριακή αγορά που προκύπτουν από τη νέα αυτή συνεργασία παρουσίασε ο κ. Πέτρος Μαύρος Διευθύνων Σύμβουλος της Avantless.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το .travel υποστηρίζεται παγκοσμίως από τους σημαντικότερους διεθνείς φορείς του τουρισμού μεταξύ των οποίων: UNWTO, WTTC, PATA, AH&LA, IH&RA, TIA, ASTA, ABTA, ETOA, UFTAA, USTOA, κ.α.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024